Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγίδα ο ΠΑΟ Ρουφ, 4-1 τον Χολαργό

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟ Ρουφ  αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πήρε μεγάλη νίκη επί του Χολαργού με 4-1 και βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση.

Εφτασε έτσι τους 34 βαθμούς, με τον Χολαργό να μένει στους 31.

Ο Χολαργός προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Φωστέρη μόλις στο 3ο λεπτό του ματς. Οι γηπεδούχοι όμως ισοφάρισαν στο 14′ με προβολή του Βουρνάζου από κεφαλιά – πάσα του Καλτσά μετά από εκτέλεση φαουλ του Καψή. Το Ρουφ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 38ο λεπτό, όταν ο Τσουκαλάς κέρδισε πέναλντι και ο Γιακουμάκης ανέλαβε την εκτέλεση με τον Παπαγεωργίου να αποκρούει προς στιγμήν, αλλα ο φορ της Αούστρια στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Νάσι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη καρτα στο 73′ και ο ΠΑΟ Ρουφ τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο ΠΑΟ Ρουφ κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη. Στο 85ο λεπτό ο Τσουκαλάς κέρδισε εκ νέου πέναλντι, αυτή τη φορά ανέλαβε την εκτέλεση ο Καλτσάς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Παλάτσιος με εκπληκτική προσωπική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΠΑΟ Ρουφ (Ν. Παπαρούνης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Νάσι, Μανέτας, Βουρνάζος, Καλτσάς (89′ Μπόκος), Καψής (75′ Στατήρης), Παλάτσιος, Τσουκαλάς Σ. (87′ Λαδάς), Κουράφαλος (89′ Αναστασίου), Γιακουμάκης (75′ Σιμάκου).

Χολαργός (Σ. Βενάκης): Παπαγεωργίου, Αποστολίδης, Ζαφείρης, Γαλανόπουλος, Βλασσόπουλος (81′ Κουτσουμπίνας), Τσαγκάρης, Μακρής, Άνχελ (46′ Τσιαντής), Πατερίτσας, Φωστέρης, Κομνηνός (68′ Χαντζής).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ