Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Καταιγίδα στο Β’ η Διάνα Ηλιούπολης, 5-2 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο 2ο ημίχρονο, η Διάνα Ηλιούπολης ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και επικράτησε επί του Ατρόμητου Μεταμ’ορφωσης με το εμφατικό 5-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και στο 6′ ο Τσιγγόπουλος με φοβερό μακρινό σουτ έκανε το 0-1, ενώ στο 8′ ο ίδιος παίχτης με πέναλτι έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 13′ όταν με αυτογκόλ του Σιδηρόπουλου έγινε το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 47′ η Διάνα κέρδισε πέναλτι, με τον Φάρο να ευστοχεί και να κάνει το 2-2. Στο 64′ ο Καζάκος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους κάνοντας το 3-2, με τον Πανίδη στο 88′ με κεφαλιά να κάνει το 4-2. Στο 90′ ο Ευθυμίου διαμόρφωσε το τελικό 5-2 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μπέτσκο, Δάρρας (63’ Ασωνίτης), Κατσιάνης (46’ Πανίδης), Νίκολι (76’ Τζεμάρης), Χάλο, Μπαρδάκης, Καζάκος, Παπαντζίμας, Ζώης (76’ Κριτσωτάκης), Φάρος (70’ Ευθυμίου), Ποντικάκος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Στεφανίδης, Λουδάρος, Αποστόλου (73’ Τσάκωνας), Καραβίδας, Παρασίδης, Νταής, Παπασταύρος, Ζαγαρέλος, Τσιγγόπουλος, Τσάκαλος, Σιδηρόπουλος (67’ Πρίντεζης).