Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγίδα στο δεύτερο ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη, 5-0 τον Αρίωνα

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο 2ο μέρος, ο Απόλλων Αθηνών/Δ΄’αφνη επικράτησε με το ευρλυ 5-0 επί του Αρίωνα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε τους 50 βαθμούς, και τώρα όλα θα κριθούν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αγιο Δημήτριο, όπου του αρκεί η ισοπαλία για να κατακτήσει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο. Αν ηττηθεί θα πάει στα μπαράζ ανόδου με τις ομάδες των άλλων ομίλων που θα τερματίσουν στη 2η θέση. Ο Αρίωνας έμεινε στους 4 βαθμούς και στην τε΄λευταία θέση, έχοντας ήδη υποβιβαστεί.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο Κορφιάτης στο 48′ έκανε το 0-1. Στο 61′ ο Χάσκης πέτυχε το 0-2, και μετά όλα ‘έγιναν πολύ εύκολα. Ο Κορφιάτης στο 65′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-3, ο Τριανταφυλλίδης στο 86′ το 0-4, ενώ στο 89′ ο Ριζβάνι διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

ΑΡΙΩΝΑΣ: Αραστσιάρης, Γκιλλ (71′ Βαρδαξής), Φύτρος, Μπέτσικας, Μπουρλέσης, Καραχλάλιος (71′ Ζουμπόπουλος), Ντερβίσι (71′ Σακελλαρόπουλος), Αντωνίου, Μπουζιούρης, Μπαλαούρας (55′ Βολάνιος), Πολυμενόπουλος (65′ Αστερής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ: Δράκο, Κανελλάκης (35′ λ.τ. Δούρος), Αμπεντινάι (68′ Τσαλέρας), Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας (71′ Ριζβάνι), Κορφιάτης (68′ Δημητρόπουλος), Κριπιντίρης, Πρισιμιτζής (72’ Νόκα), Κοφίνης, Τριανταφυλλίδης.