Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγίδα στο πρώτο ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη, 5-2 τον Παράδεισο

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη επικράτησε επί του Παράδεισου με 5-2 και επέστρεψε στις νίκες.

Εφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, με τον Παράδεισο να μένει στους 3.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο ξεκίνημα και με πρωταγωνιστή τον Κοφίνη καθάρισαν γρήγορα το ματς. Ο Κοφίνης στο 7′, στο 9′ (και τα δύο με πέναλτι) και στο 14′ έκανε το 3-0, με τον Κορφιάτη στο 28′ να κάνει το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 30′ με τον Λ.Πετόκου, αλλά στο 37′ ο Τριανταφυλλίδης έκανε το 5-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τον Καραλή στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ: Μαυροειδής, Δούρος (63′ Ιωάννου), Αμπεντινάι (46′ Τσαλέρας), Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας (46′ Τσούμπας Π.), Κορφιάτης, Δημητρόπουλος, Διακάκης (80′ Γεροδήμος), Κοφίνης (76′ Γκατζιούρης), Τριανταφυλλίδης.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Ξαφής, Χαβενετίδης, Μιχαλάς (46′ Καραλής), Στούλης (75′ Δόσης), Πετόκου Λ., Χριστοφυλλόπουλος (46′ Ψαρράς), Παπαστεργίου, Γούλας Ι. (46′ Ζιώρης), Μπολέτης, Λεφάκης (75′ Γιαννόγλου), Πετόκου Κ.