Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγίδα στο πρώτο ο ΠΑΟ Ρουφ, 4-0 τον ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι, διάστημα στο οποίο πέτυχε τέσσερα τέρματα, επικρατώντας τελικά με 4-0.

Η ομάδα του Νίκου Παπαρούνη προηγήθηκε με γυριστή κεφαλιά του Βουρνάζου στο 4′, ενώ στο 9ο λεπτό ο Στατήρης με κοντινο πλασέ έκανε το 2-0. Ο Βουρνάζος στο 23′ με μια δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νάσι σημάδεψε το γάμα της εστίας του Ξυδιά και σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό του στον αγώνα. Λίγο πριν συμπληρωθούν τριάντα λεπτά παιχνιδιού ο Φεγγής έσκαψε την μπάλα, ο Τσουκαλάς υποδέχτηκε και την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 4-0. Αυτό ήταν και το παρθενικό γκολ του Σωκράτη Τσουκαλά με τη φανέλα της Αούστρια. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, ο ΑΟ Περιστερίου κράτησε την μπάλα και κέρδισε κάποια μέτρα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς ωστόσο να απειλήσει σοβαρά την εστία του Κουνάδη.

Στο 60ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες ύστερα από αποβολή του Γεωργόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην επίτευξη γκολ με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Κωτσοβού στο 53′ και μέ σουτ του ίδιου στο 65′, όμως στην πρώτη περίπτωση επενέβη ο Κουνάδης και στη δεύτερη η μπαλα πήγε αουτ. Από εκει και πέρα δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο στο ματς και το Ρουφ επέστρεψε στις νίκες.

ΠΑΟ Ρουφ (Ν. Παπαρούνης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Νάσι, Τσουκαλάς Αθ., Βουρνάζος, Καλτσάς, Φεγγής (83′ Καγιαντόπουλος), Στατήρης ( 83′ Θερκιάι), Κουράφαλος (58′ Σιμάκου), Τσουκαλάς Σ. (72′ Μανέτας), Παλάτσιος (58′ Αναστασίου).

ΑΟ Περιστερίου (Σ. Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Κεφαλάς (67′ Παπάς), Τατιόγλου, Βαγγέλης (33′ Γεωργακόπουλος), Καμινιώτης (33′ Ζαφειράτος), Μιχάλης.