Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγίδα στο 2ο η Αθηναΐδα, 4-0 εκτός την ΑΕ Περιστερίου

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο 2ο ημίχρονο και έχπντας σε μεγάλη ημέρα τον Κορφιάτη που έκανε χατ-τρικ η Αθηναΐδα νίκησε την ΑΕ Περιστερίου εκτός έδρας με το εμφατικό 4-0 και συνεχίζει το εξαιρετικό της ξεκίνημα.

Η ομάδα του Θανάση Γάκη έχει το απόλυτο και έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι, που άντεξαν μέχρι να δεχτούν το πρώτο γκολ έχουν 3 βαθμούς.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ ο Κορφιάτης στο 49′ έκανε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 65′ έκανε το 0-2. Ο Ντιντίφας στο 76′ ανένβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, με τον Κορφιάτη και πάλι στο 89′ να ολοκληρώνει το προσωπικό του ρεσιτάλ και να κάνει το τελικό 0-4.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Δαρσακλής, Τζέλος.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Σκαρπελης): Νικολόπουλος, Λαγγουράνης, Νίκας (60′ Γαντζούλας), Καραπαπάς, Σοϊλές, Σμυρνιώτης (80′ Βασιλακόπουλος), Στρέμπας (46′ Καβάγιας), Παρλακιδης, Χαλικιάς, Γαζεπίδης (85′ Νάτσιος), Αντωνουσάκης.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Γάκης) Σαπάτης, Σκαϊλίδης (62′ Κατσιώρης), Μιχόπουλος, Καρακώστας, Αλεξίου, Δουδουμόπουλος (85′ Καπέλης Μ.), Ντιντίφας, Κανδαλέπας (82′ Πανταζόπουλος), Κορφιάτης, Καπέλης Ι. (62′ Κριπιντίρης), Πατσιαλός (82′ Βαγγελής).