Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγίδα στο 2ο μέρος η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, 5-1 τον Αγιο Ιερόθεο

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο 2ο μέρος και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από νωρίς, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου επικράτησε με το εμφατικό 5-1 επί του Αγίου Ιεροθέου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Εφτασε έτσι τους 18 βαθμούς και είναι στην 10η θέση, ενώ οι Περιστεριώτες με 13 βαθμούς είναι 12οι μαζί με τον Αθηναϊκό.

Στο 15′ ο Κωνσταντινιδης έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 35′ αφού αποβλήθηκε ο Μπριστογιάννης με δεύτερη κίτρινη. Παρόλα αυτά ο Αγιος  Ιερόθεος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Τουρτούλι στο 40′. Στο 55′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-1 ξαναβάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση και πάλι ο Κωνσταντινίδης που με δύο προσωπικά γκολ στο 65′ και στο 72’ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό  5-1 διαμόρφωσε στο 85′ ο Ι. Βλαχάκης.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης ): Λάππας, Ιωαννίδης (80′ Δερμιτζάκης), Πάλλας, Ξύδης, Χριστόπουλος, Λιόσης, Βλαχάκης Ε., Ζαχαρίου (46′ Μουρελάτος), Τουφεξίδης (75′ Βλαχάκης Ι.), Παπαδόπουλος (85′ Ευθυμίου), Κωνσταντινίδης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Τσέκας, Φράγκος (65 Κωνσταντουλάκης), Καλλιακούδας (78 Ρήγας), Μηλιώνης, Νταϊφώτης, Βελλιανίτης, Τουρτούλι (78′  Γκόντα), Μπριστογιάννης, Νησαριώτης, Ντεμπά, Γιαννόπουλος (50′ Ν’ Ντιαγιέ).