Connect with us

6ος Όμιλος

Καταιγιστική απάντηση του Προέδρου Μάκη Αποστόλου στα μέλη του ΔΣ του Κερατσινίου

Published

on

Απάντηση και επίσημη τοποθέτηση λάβαμε από τον Πρόεδρο του ΑΠΟ Κερατσινίου Μάκη Αποστόλου, στη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσαν μέλη του ΔΣ του σωματείου.
Αναλυτικά η επιστολή:
“Στην προκλητικά εριστική και ταυτόχρονα διαιρετική ανακοίνωση της μειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Κερατσίνι και συγκεκριμένα στους Αραούζο Μιχάλη,  Θεοδώρου Ευστάθιο, Ανδρεάκο Πέτρο, Λάμπρου Μιχάλη , καθώς και στα  αναπληρωματικά μέλη  ,Σακελλαρίου Κωνσταντίνο, Μπαγδάτογλου Στέλιο  και ιδιαιτέρως στον κο  Γκούσκο Νίκο απαντώ,
αρχικά στο κυρίως θέμα που τόσο σας πόνεσε, σχετικά με την πρόσληψη του νέου προπονητή στην ομάδα μας. Ο νέος προπονητής προσλήφθηκε με  κύριο γνώμονα  το καλό της ομάδος και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελεί πρόβλημα, αν κι εσεις θέλατε το καλό της.
Εννοείται ότι η πρόσληψη έγινε κατόπιν ενημέρωσης όλου του Δ.Σ. και με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών του. Η διαφωνία της μειοψηφίας των μελών σχετικά με τη αλλαγή προπονητή,είναι σεβαστή καθώς και η απόφασή της να απέχει από το Δ.Σ. λόγω αυτού.
Αφού λοιπόν σας ξε-βόλεψα αλλάζοντας τον  προπονητή που εσείς είχατε επιλέξει για δικούς σας, τελικά, λόγους και δεν διαφώνησα μαζί σας , πάντα για το καλό της ομάδας, θεωρήθηκε σκόπιμο να προβείτε σε δηλώσεις  που υποθάλπουν ακριβώς αυτό που προασπίζετε
Το “χαρτάκι” στον προπονητή, είναι μάλλον δικό σας προνόμιο, καθώς εγώ, ως έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ  την ομάδα, είναι κάτι που απεχθάνομαι. Για την ιστορία αναφέρω ότι στην  δήλωση που έκανε ο απερχόμενος προπονητής ,επέλεξε να ευχαριστήσει  μόνο τον κο “Μπρούσκο” εννοούσε Γκούσκο , μάλλον…  Τυχαίο;
Ο οικονομικός απολογισμός και η ενημέρωση στο Δ.Σ. θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό αφού το μοναδικό έσοδο της ομάδας που είναι τα εισιτήρια διαρκείας τα διαχειριστήκατε εσείς προσωπικά, κε Γκούσκο και ακόμα δεν γνωρίζουμε που πήγαν τα έσοδα από αυτά … Για ποιόν άλλο οικονομικό απολογισμό να μιλάμε, την στιγμή που η ομάδα δεν έχει άλλα έσοδα.
Τα υπόλοιπα θέματα θα συζητηθούν στο Δ.Σ. που θα συγκαλέσω στις αρχές του νέου έτους, η ημερομηνία του οποίου θα κοινοποιηθεί με επίσημη ανακοίνωση.
Δυστυχώς διανύουμε μία ούτως η άλλως δύσκολη περίοδο για το ποδόσφαιρο, και όχι μόνο, και αυτές οι κινήσεις μόνο κακό κάνουν, αφού επηρεάζουν την δυναμική και την συνοχή  της ομάδας μας.
Εύχομαι Καλή Χρονιά και Υγεία σε όλους μόνο με Νίκες , Συνοχή και Δύναμη σε κάθε αγώνα μέσα και έξω από τα γήπεδα.
Ο Πρόεδρος
Μάκης Αποστόλου”.