Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγιστικός ο ΑΟ Ιλίου στο Φάληρο

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Μάκρα, ο ΑΟ Ιλίου επιβλήθηκε 4-1 της Κοψαχείλας στο «Σωτήρης Αγγελόπουλος». Οι «ερυθροκίτρινοι» έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και για λίγες ώρες θα απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής παρέα με τα Μελίσσια έχοντας 20 πόντους. Όσο για τους «κανονιέρηδες», παραμένουν ένατοι αριθμώντας 14 βαθμούς. Μόλις στο 4’ ο Μάκρας άνοιξε το σκορ, όμως ο Οντατζής ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό σε 1-1. Στο 40’ ο Σταματάκης έγραψε το 2-1 και στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάκρας ολοκλήρωσε την παράσταση του. Καταπληκτικό γκολ για το 3-1 στο 49’ και το «κερασάκι» στη τούρτα ήρθε στο 75’ για το τελικό 4-1 πιστοποιώντας τη δαιμονιώδη φόρμα του!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψαρίδης Χ., Γκικόπουλος Ι., Κολλιάκος Α.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Πολύζος, Λευτάκης (76′ Γκαγκαστάθης), Χιονάς, Τουμπουλίδης, Γιουβρής (63′ Μινγκάι), Κωτσιαβράς (46′ Μπαξεβάνης), Οντατζής, Κόκκαλης, Βεϊζάι, Τσίκος.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Γεροντάκης, Σπυροπάλη, Ανταλής (74′ Τριανταφυλλίδης), Δαούτης, Πλάκας, Τσαμποδήμος, Μπαντές, Αγγελόπουλος, Σταματάκης (65′ Λιάπης), Μάκρας (76′ Σχίζας), Δαμασκηνός.