Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγιστικός ο Χολαργός

Published

on

Καταιγιστικός ήταν ο Χολαργός στην επιστροφή του στο γήπεδο Χολαργός Α’. Οι ‘κυανόλευκοι’ με ένα ξέσπασμα στο πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο επικράτησαν 5-1 της Ένωσης Βοτανικού και έφτασαν τους εννέα πόντους στην βαθμολογία. Μόλις στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα ο Κετσετζόγλου αξιοποίησε το γύρισμα του Πάνου Καζάκου και άνοιξε το σκορ με σουτ σκοράροντας, ίσως, το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της ΕΠΣΑ. Στο 6′ ήρθε το 2-0 από ωραία ενέργεια και άψογο τελείωμα του Τασιούδη. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι και στο 42′ κατάφεραν να μειώσουν χάρις τον Κατσούδα. Ο 28χρονος άσος σκόραρε με κεφαλιά χάρις την σέντρα του Ντιντίφα, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Σκεύης είχε δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος το θέαμα δεν ήταν καλό και το παιχνίδι ισορροπημένο, όμως στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν φωτιά. Αρχικά στο 84′, ο Λυράς σκόραρε με ατομική ενέργεια για το 3-1 και στο 87′ ο Κετσετζόγλου διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα για το 4-1 παίρνοντας τις κόντρες. Το τελικό 5-1 σημείωσε ένα λεπτό αργότερα ο Πάνος Καζάκος λαμβάνοντας και αξιοποιώντας σωστά την πάσα του Ντζαβίδα.

Διαιτητές: Περράκης Κ., Φίτσας Β., Γούναρης Π.

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Καλαματιανός, Καζάκος Α. (75′ Ντζαβίδας), Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Πλεμμένος (88′ Ψάλλας), Τζέλη, Χάλος, Κετσετζόγλου, Τασιούδης (78′ Λυράς), Καζάκος Π.

Βοτανικός (Μάκης Ντέτσικας): Ρούσσος, Χαμουρίδης (64′ Χατζής), Φιλιόπουλος, Ηλιάκης, Κατσούδας, Μηνασιάν, Θεοδωρέλλος (27′ Λίτσο), Ελ-Ράντι, Καπέλης, Σκεύης, Ντιντίφας (86′ Ντάμας).