Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγιστικός ο Όμιλος στο ντέρμπι

Published

on

Γούρικη αποδείχτηκε η νέα εμφάνιση του Όμιλου Περιστερίου που είχε χρώματα ”μπλαουγκράνα”. Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο νίκησε με 0-3 τον Ήφαιστο Περιστερίου στο τοπικό ντέρμπι, μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη και πίεζαν για το γκολ. Στο 34′ ο Μπότης είδε τον Περτσά να τον σταματάει δύο φορές, όμως ο Όμιλος άνοιξε το σκορ στο 36′ έπειτα από γύρισμα του Ηλιάδη και κεφαλιά του Παπαναστασίου από κοντά.  Με τη σέντρα, ο Καλαϊτζής έχασε μεγάλο τετ α τετ όταν ο τερματοφύλακας των τυπικά φιλοξενούμενων έσωσε ξανά, κλείνοντας έτσι το ημίχρονο στο 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Όμιλος διπλασίασε τα τέρματα του στο 54′, όταν από ωραία μπαλιά του Μπόσιου, ο Ηλιάδης πέρασε τον Κέμπα και πλάσαρε εύστοχα. Το 0-2 έφερε νευρικότητα στους γηπεδούχους που συνέχιζαν να ψάχνουν το γκολ αλλά στο 62′ ξανά ο Παπαναστασίου με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά σφράγισε το τελικό 0-3 έπειτα από σέντρα του Αργυρού από τα αριστερά. Στα επόμενα λεπτά ο Κέμπας σε δύο περιπτώσεις κράτησε το 0-3 ενώ στο 74′ ο διαιτητής Τσουκαλάς απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Παπαγιάννι για σκληρό μαρκάρισμα στον Ηλιάδη.

Ήφαιστος (Γιάννης Τάμπρατζης): Κέμπας, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Μουρκάκης, Μέξης, Ζήκος (88′ Κασπίρης), Μπότης, Τζαβάρας, Κεμάβορ, Παπαγιάννι, Καλαϊτζής (63′ Σέμπρος).

Όμιλος (Σάκης Σάσσαλος): Περτσάς, Πλέστης (88′ Μπούζας), Αργυρός (85′ Λαγκαδινός), Κολλιός, Χρόνης, Λιαγκόζης (80′ Τζωρτζάτος), Μπόσιος, Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης, Ιατρούδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply