Connect with us

Uncategorized

Κατακεραυνώνει τη διαιτησία η Αγία Παρασκευη

Published

on

Για ακόμη μια φορά η κακή μας τύχη,έφερε στον δρόμο μας τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ διαιτητή ”κύριο” Κοσικίδη,που μάλλον έχει ασυλία καθώς δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δεν του έχουν πάρει ακόμα την σφυρίχτρα οι αρμόδιοι.

Χθες βέβαια είχε και άξιους συμπαραστάτες τους βοηθούς του που δεν ήξεραν που βρισκόντουσαν καθώς ο ορισμός του οφσάιντ μάλλον είναι άγνωστος γι αυτούς.Καθαρό γκολ της ομάδας μας στο 0-0 ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια φάση που ούτε ο αντίπαλος δεν διαμαρτυρήθηκε,μιας και ο ποδοσφαιριστής μας ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο πίσω απο τον αμυντικό, ενώ ο ίδιος βοηθός δεν έδειξε την ίδια οξυδέρκεια στο τρίτο γκολ του αντιπάλου όπου είναι ξεκάθαρο οφσάιντ.Είναι το τέταρτο καθαρό γκόλ που μας ακυρώνουν φέτος,άντε να δούμε πόση υπομονή θα κάνουμε.
Στην συνέχεια αποβάλει τον προπονητή μας μετά απο συζήτηση που είχε με τον ΓΙΑΤΡΟ!!! του αγώνα όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, ενώ είχε διαμαρτυρηθεί άλλος απο τον πάγκο.

Με τον συγκεκριμένο διαιτητή στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχουμε συναντηθεί ο απολογισμός είναι τρεις αποβολές και δυο πέναλτι εις βάρος μας.
Όλα αυτά θα μπορούσαμε να τα παραβλέψουμε αλλά ποτέ και έχοντας ξεπεράσει τα όρια μας δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε έναν διαιτητή όπου σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ειρωνευόταν και έβριζε τους ποδοσφαιριστές μιλώντας τους απαξιωτικά και προσβλητικά,γεγονός που τον καθιστά ανεπιθύμητο στα παιχνίδια της ομάδας μας και μας αναγκάζει να εξετάσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για την προστασία της προσωπικότητας των ποδοσφαιριστών μας καθώς η Αγία Παρασκευή όλα αυτά τα χρόνια σέβεται και θα σέβεται τους πάντες.

​Γνωρίζουμε ότι και οι ήττες είναι στο πρόγραμμα αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να μην μας σέβεται πάνω απο όλα σαν ανθρώπους και μετά σαν αθλητές.

Τέλος συγχαρητήρια στην ομάδα του Αθηναϊκού για την δίκαιη νίκη του και τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία του.

Α.Ο.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ