Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Κατεβάζει αναπτυξιακή ομάδα του χρόνου ο Μανδραϊκός

Published

on

 

Ο Μανδραϊκός θα κατεβάσει δεύτερη ομάδα στην Β΄ΕΠΣΔΑ

Συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Μανδραϊκού και συζήτησε τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Η ομάδα την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην α’ κατηγορία και ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ είναι να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ, στηριγμένη σε έναν πολύ καινοτόμο αγωνιστικό, οργανωτικό και οικονομικό σχεδιασμό. Ήδη αποφασίστηκαν οι πρώτες κινήσεις και με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Η ιστορική ομάδα της Μάνδρας ανακοινώνει την ίδρυση αναπτυξιακής ομάδας, που θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΔΑ με την επωνυμία «ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».
Μετά από την φετινή επιτυχημένη οργάνωση, την στελέχωση, το έργο και το ρεκόρ συμμετοχών στην Ακαδημία του Μανδραϊκού, έρχεται ως φυσική συνέχεια η ίδρυση της δεύτερης ομάδας. Σκοπός είναι να εξελιχθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές και να δημιουργηθεί μια παρακαταθήκη και μία συνέχεια για το μέλλον του Συλλόγου μας. Μπορεί το κόστος να διευρύνετε, όμως η θέληση των νέων παιδιών, δεσμεύει τον Όμιλο να προχωρήσει, δίνοντας τους τις ευκαιρίες να αγωνιστούν στη δύσκολη ηλικιακή κατηγορία που φεύγουν από το παιδικό ποδόσφαιρο και πρέπει να μπουν στο αντρικό.

Ο Μανδραϊκός φτιάχνει ένα νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον με ποιότητα, φαντασία, δημιουργικότητα για να αναπτυχτούν τα ταλέντα με «έμφαση στο development και όχι στα results». Δεν είναι τυχαία άλλωστε η πρωτοποριακή συνεργασία με τον διάσημο ολλανδικό σύλλογο της “PSV Eindhoven”, για την οποία θα υπάρξουν πολύ σύντομα αναλυτικές ανακοινώσεις.

Στόχος δεν είναι μόνο η βιτρίνα και ο πρωταθλητισμός αλλά και η επένδυση στο μέλλον του τόπου και των παιδιών. Οι στόχοι του Συλλόγου είναι υψηλοί αλλά η Διοίκησή του πιστεύει σταθερά ότι για να σταθεί ψηλά η ομάδα πρέπει να έχει και γερές βάσεις!