Connect with us

5ος Όμιλος

Κατεβαίνει κανονικά η Δόξα Μανωλάδας

Published

on

Αν και η ομάδα της Μανολάδας είχε ανακοινώσει πως δεν θα κατέβει στη Γ’ Εθνική λόγω οικονομικών προβλημάτων, τα τελευταία 24ώρα παρατηρείται μια αλλαγή πλεύσης! Τυπώθηκαν διαρκείας.

Άρδην έχουν αλλάξει τα δεδομένα στις τάξεις της Δόξας, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το προσεχές Σάββατο θα ανακοινωθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

Σ’ αυτό θα συμμετάσχουν παλιοί και νέοι παράγοντες της ομάδας και πάνω απ’ όλα φίλοι του συλλόγου, που μπρος στο φάσμα της διάλυσης αλλά και της συμμετοχής στην Α1 τοπική κατηγορία, ανέπτυξαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα πρωτοβουλίες με σκοπό οι «μαυραετοί» να κατέλθουν κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι και η δήλωση ατόμου της νέας αυτής προσπάθειας, που τόνισε χαρακτηριστικά στην «Πρωινή»: «Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι και χωρίς γκρίνιες»! 

Τις ενέργειες για συγκρότηση νέου διοικητικού σχήματος με σκοπό τη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική φαίνεται να στηρίζει όλο το χωριό, καθώς άπαντες θέλουν να διαφυλάξουν την «ιδέα» που λέγεται Δόξα!

Τύπωσαν και τα διαρκείας

Πιο τρανή απόδειξη ότι είναι όλα έτοιμα για την ανάδειξη νέου σχήματος και τη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική αποτελεί το τύπωμα των εισιτηρίων διαρκείας, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία!

olympiasports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply