Connect with us

stoplekto

Κατρακύλα για τη Νέα Ιωνία, ήττα στο Περιστέρι

Published

on

Για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική, η Νέα Ιωνία δεν μπόρεσε να «γευτεί» τη χαρά της νίκης. Η Χρυσούπολη πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησε 1-0 στο Περιστέρι και άφησε το συγκρότημα του Αλέκου Σιδερά στη τέταρτη θέση παρέα με την Καισαριανή έχοντας 19 πόντους. Παράλληλα, είδε την Αθηναΐδα να ξεφεύγει με έξι πόντους και τον Άγιο Δημήτριο να ανεβαίνει δεύτερος αριθμώντας 21. Όσο για την ομάδα του Βαγγέλη Κότσαλου, ανέβηκε δέκατη φτάνοντας τους 13 βαθμούς (όπως η Λυκόβρυση) χάρη στην κοντινή προβολή του Παναγιώτου στο 76’. Το παιχνίδι είχε αρκετές καλές στιγμές για γκολ στα δύο καρέ, ενώ στο 51’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Πρισιμιτζή, αλλά ο διαιτητής δεν… «συγκινήθηκε».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτόπουλος Ν., Καραγιώργος Λ., Ρέντζελος Θ.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντέλης, Βλαχόπουλος, Κραϊάς, Σαμπαζιώτης, Καμαρέτσος, Τσίπης, Γεωργίου, Παναγιώτου, Βλάμης, Μπάιρας (72′ Μουστακάκης), Κότσαλος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Αλέκος Σιδεράς): Καρούσης, Κοντής, Χαλκιαδάκης (77′ Ραπολάρι), Χρούσης, Παπακουνάδης, Βιδισίτα, Τριάντης, Μιχαλάρης, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος, Πανταγιάς.