Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κατσάνος – Θα παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και στην στρατηγική μας.

Published

on

Σε μια  γενικότερη τοποθέτηση – δήλωση προέβει  ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου  Μπάμπης Κατσάνος αναφερόμενος  στο πλάνο, τους στόχους και την φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει στο νεανικό συγκρότημα .

Αναλυτικά η τοποθέστηση του έμπειρου τεχνικού stoplekto gr:
Ήμαστε μια καινούργια ομάδα και από παίχτες και από διοίκηση. Θα παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και στην στρατηγική μας. Έχουμε στις τάξεις νέα παιδιά και στην 11αδα και στη 18αδα.
Δεν με ενδιαφέρει εάν είναι μικρός ο παίχτης η μεγάλος ,για αυτό δεν βγάζω μικρό για να βάλω μεγάλο..δεν με ενδιαφέρει η ηλικία αλλά η ικανότητα .αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει από εμάς τους ίδιους τους προπονητές.
Ο μικρός είναι πολύ μεγάλος….για την Β Αθηνών.
Παίζουμε και μαθαίνουμε τους παίχτες μας να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες,με ταχύτητα και διάθεση, σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο,για αυτό και έχουμε φέρει τον κόσμο μας στο γήπεδο,
Όταν παίζει ο Αστέρας είτε μέσα είτε έξω έχει πολύ κόσμο γιατί στο τέλος φεύγει ευχαριστημένος. όταν μια ομάδα κάνει 10 με 12 τελικές σε κάθε ματς δείχνει προσπάθεια θέληση και δίψα για διάκριση,και αυτό ο κόσμος το βλέπει.
Δεχόμαστε πολύ λίγα σουτ από ένα δύο έως κανένα σε κάθε αγώνα , αλλά δυστυχώς τα πληρώνουμε, χάνουμε πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι.
Ο νομος του ποδοσφαίρου που λέμε δεν υπάρχει, νόμος του ποδοσφαίρου είναι ο νόμος ο δικός μας..και είναι το δουλεύω,!! δουλεύω!! δουλεύω!!, κάποια στιγμή θα δικαιωθεί η ομάδα ,της αξίζει.
Ένα σουτ στον αγώνα για τον αντίπαλο θα πάει άουτ και όχι μέσα όπως τις τελευταίες αγωνιστικές και τότε θα γελάμε
Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα βάλει τις βάσεις για να κάνει πρωταθλητισμό, τώρα θα το προσπαθήσουμε όσο μπορούμε,μα το νεαρό της ηλικίας μας δικαιολογεί τις μεταπτώσεις στη απόδοση,και στην σκοπιμότητα του παιχνιδιού που χρειάζεται για να πάρεις πρωτάθλημα,
Μα να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας μας ότι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο,
Ήμαστε μια γροθιά και μια ομάδα που έχει υγεία π.αντού και μέσα κι έξω ,ο πρόεδροςς και το επιτελείο του είναι επί ποδός κάθε μέρα για την ομάδα.
Η δουλειά πάντα αμοίβεται.
Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο και στο ίδιο αγωνιστικό πλάνο παρά τα περίεργα αποτελέσματα
Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και εποικοδομητικά γιατί παίρνουμε εμπειρίες ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Ένα μέγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που παρά την ήττα και την ισοπαλία στην έδρα μας μας χειροκρότησαν ζεστά και με θαυμασμό!
Θα ανταποδώσουμε ,είναι η υπόσχεση όλων όσων δουλεύουμε για τον Αστέρα ,μια ιστορική ομάδα που της αξίζει να είναι πιο ψηλά στις εθνικές κατηγορίες