Connect with us

4ος Όμιλος

Κατσαρός: Μικρή επιβράβευση για τη τεράστια προσπάθεια που κάναμε (video)

Published

on

Πανευτυχής που οι κόποι του απέφεραν καρπούς εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Προοδευτικής, Βασίλης Κατσαρός αμέσως μετά το ματς με τον Άγιο Ιερόθεο. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έπλεξε το εγκώμιο των προσώπων που συνέβαλαν για την άνοδο τονίζοντας ότι φαντάζεται και τη νέα σεζόν ανάλογη της φετινής. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:
 
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Προοδευτικής, όλους τους ποδοσφαιριστές, το διοικητικό συμβούλιο και περισσότερο τον άμεσο συνεργάτη μου που είμαστε μαζί στην προεδρία τον κ. Λεμονή, το τεχνικό επιτελείο: τον κ. Λαμπαδάριο, τον κ. Σπάθα, τον κ. Αθανασόπουλο, τον κ. Σεπο. Θα ήθελα να πω ότι είναι μια μικρή επιβράβευση για την προσπάθεια που καταβάλαμε από την αρχή της σεζόν. Πιστεύω ότι το έργο μας θα συνεχιστεί. Δεν τελείωσε για την Προοδευτική τίποτα, γιατί όπως καταλαβαίνεται η συγκεκριμένη ανήκει σε πολύ υψηλότερα επίπεδα’. Ερωτηθείς πως φαντάζεται τη νέα σεζόν , ο κ. Κατσαρός είπε:
 
Πάντα αν μη τι άλλο είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε πρωταγωνιστές σε όλες τις κατηγορίες’.
 
Όσον αφορά τους στόχους και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν τη νέα σεζόν ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ο έμπειρος κόουτς είπε:
 
Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε οικογένεια. Δηλαδή αυτή η οικογένεια που δημιουργήθηκε από εμένα και τον κ. Λεμονή. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε ενέργειες όχι εντυπωσιασμού αλλά ουσίας. Προχωράμε πάρα πολύ σοβαροί και συνεσταλμένοι και πιστεύω ότι και τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστήσουμε.