Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κατσούλας: “Κάθε ματς τελικός/Φαβορί για τον τίτλο η Κηφισιά”

Published

on

Η ποιότητα που διαθέτει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι υψηλού επιπέδου και αυτός ήτα ο λόγος που οι Τράχωνες κινήθηκαν για την απόκτηση του στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσούλα, ο οποίος έχει ενεργό ρόλο στην μεσαία γραμμή του συλλόγου από τα νότια προάστια, κάτι, που το αποδεικνύουν και τα λεπτά συμμετοχής που έχει αγωνιστεί, αφού, έχει αντικατασταθεί μονάχα δυο φορές στα πρώτα πέντε ματς.

Ο ίδιος μίλησε για τον αγώνα που ακολουθεί με την Ηλιούπολη λέγοντας: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα από εδώ και στο εξής κάθε ματς θα είναι ένας τελικός λόγω της βαθμολογικής θέσης που κατέχουμε.”

Για τα σημεία που θα κρίνουν το ματς ο Κατσούλας, είπε: “Θα κριθεί νομίζω στις λεπτομέρειες και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει το προβάδισμα”.

Ερωτηθείς για την πορεία των Τραχώνων μέχρι στιγμής, ο πρώην άσος της Κύπρου Κορυδαλλού δήλωσε: ”Δεν αποτυπώνει την ποιότητα της ομάδας η βαθμολογική μας θέση γιατί έχουμε χάσει βαθμούς στα σημεία και θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση”.

Σε ερώτηση για την ομάδα που βλέπει ο ίδιος ως φαβορί, ο Κατσούλας υπογράμμισε: “Δεν έχουμε αγωνιστεί με όλες τις ομάδες για να έχω πλήρη άποψη, αλλά με όσες έχουμε αναμετρηθεί η Κηφισιά ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα, οπότε, χρίζεται και αυτόματα ως φαβορί”.