Connect with us

5ος Όμιλος

Καϊμακαμούδης: «Ομάδα με ιστορία ο ΠΟΑ-Αδικείται από τη θέση του στον 5ο όμιλο”

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ παραχώρησε ο Φώτης Καϊκαμακούδης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τη μετακίνηση του στον προσφυγικό σύλλογο.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΟΑ. Στο παρελθόν έχει δείξει τη δυναμική του που είναι τεράστια για τα δεδομένα του Κρητικού ποδοσφαίρου. Γνωρίζω ότι είναι πολύ οργανωμένος ο σύλλογος και διαθέτει καλή διοίκηση ενώ και το ρόστερ κρίνεται αξιόλογο όπως και ο προπονητής που δείχνει ότι αποτελεί ένα πρόσωπο που δουλεύει αρκετά. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα τα πράγματα θα ανατραπούν όσον αφορά τη βαθμολογία και ο ΠΟΑ θα έρθει στη θέση που ανήκει διότι αδικείται από τη συγκομιδή που έχει. Πρώτος στόχος αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται και έπειτα να κατακτήσει μια θέση όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα”.

Στη συνέχεια άφησε μομφή για τη λειτουργία της διοίκησης του Αμπελακιακού λέγοντας:

Η ομάδα έχει κάποια διοικητικά προβλήματα. Ενώ έχει καλό ρόστερ, έχει νοοτροπία τοπικού. Δεν με σεβάστηκαν και πιστεύω εάν αναλάμβανε την ομάδα εξ αρχής ο κ. Μόγιας μαζί με τον κ. Σπανόπουλο, τότε ο Αμπελακιακός θα ήταν σε καλύτερη μοίρα.