Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Κερατέα – Γλυκά Νερά 1-0

Published

on

Στο ουδέτερο γήπεδο των Καλυβίων σήμερα η Κερατέα επικράτησε δίκαια επί των Γλυκών Νερών με σκορ 1-0 και πέρασε στη δεύτερη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Οι δυο ομάδες πήραν μπροστά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο καθώς προηγήθηκε αναγνωριστικό παιχνίδι. Δύο διαγώνια σουτ εκατέρωθεν των εστιών, έγιναν σε διάστημα ενός λεπτού. Στο 21΄ ο Κερμέζο για τους γηπεδούχους και στο 22΄ ο Βλάχος για τους φιλοξενούμενους. Το πρώτο αχ ήρθε για τους Κερατιώτες στο 35΄, σέντρα του Δαρδαμάνη, προβολή ο Κερμέζο ελάχιστα εκατοστά άουτ η μπάλα. Στο 39΄ κάθετη ασίστ του Μαγγανά Β. αριστερό βολέ του Κερμέζο, έδιωξε σε κόρνερ ο Βιταλιώτης.

Στο 43΄ δυνατό σουτ του Βλάχου, ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σκαλαίου. Στο 61΄ ανατροπή του Λάπα εντός περιοχής, οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι. Στο 63΄ χαμένο τετ α τετ του Κερμέζο, τον νίκησε ο Βιταλιώτης. Στο 80΄ το δεύτερο αχ του αγώνα, πάλι για τους γηπεδούχους. Ο Μαγγανάς Β. είχε οριζόντιο δοκάρι όταν δέχτηκε ασίστ από τον Κερμέζο. Στο 82΄ αποβλήθηκε ο Μαστορόπουλος με δεύτερη κίτρινη, από μέρους των Γλυκών Νερών. Στη φάση αυτή, δέχτηκε κίτρινη κάρτα και ο κόουτς Μαντούκας.

Στο 108΄ λύτρωση για την Κερατέα και δικαίωση για τον μικρό Βαγγέλη Μαγγανά που με δυνατό δεξιό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Βιταλιώτη. Στο 115΄ αποβλήθηκε ο προπονητής των Γλυκών  Νερών με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

MVP της συνάντησης ο μικρός Βαγγέλης Μαγγανάς της Κερατέας.

 

Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Μαραγκού και Βουδούρη

 

Α.Ο ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Σκαλαίος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντεμολλάρι (85΄ Μαγγανάς Χ.), Μαντζιώκας, Βαγγέλη Ν. (110΄ λ.τ Λιούμης), Μαγγανάς Β. (117΄ Γκίνης), Λάπας, Κερμέζο (90΄ Βαγγέλη Π.), Κασπίρης (61΄ Κοντογιάννης), Μπρότσι

 

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Μαντούκας) Βιταλιώτης Λ., Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος, Μάνδαλος, Σταματέας (42΄ Μπέλμπας), Κατσίμπρας, Δρούγκας, Βιταλιώτης Γ., Στίσι, Βλάχος (104΄ Κουτσομπίνας), Παπαδόπουλος (56΄ Αθανασίου)

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

athlorama.blogspot.com