Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κερατσίνι –Αετός Κορυδαλλού : Η πρώτη μάχη !

Published

on

Κερατσίνι και Αετός Κορυδαλλού διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα στην πρώτη από τις δυο μονομαχίες που θα δώσουν αυτή την εβδομάδα .

Οι ροσσονέρι στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση στην έδρα τους , φιλοδοξούν να σημειώσουν μια νίκη που θα τους φέρει κοντά στον τίτλο.

Ο Βασίλης Σπάθας αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση αφού παραμένουν  τα γνωστά προβλήματα( Μιχαλάς, Σαμλίδης, Τσούβαλης) .

« Παίζουμε σε μια εβδομάδα όλη τη χρονιά. Προς το παρόν πάντως μας απασχολεί το πρωτάθλημα  » τόνισε ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε:

« Επιστρέφουμε στο σπίτι μας και θέλουμε τη νίκη ώστε να κλειδώσουμε ουσιαστικά την πρώτη θέση .Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να ενισχύσει την προσπάθεια μας »

* Πάνοπλος κατεβαίνει στο Σχιστό ο Αετός Κορυδαλλού .

Ο Τάκης Αγγελάκης θα  έχει στη διάθεση του και τον Μπερίσα που αφαίρεσε τα ράμματα από το πρόσωπο του.

Στόχος των Κορυδαλλιώτων είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ψηλά και θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν .

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Δημήτρης Μπούγας δήλωσε :

«Η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη κατάλληλα για  τα δυο παιχνίδια που έχουμε  να δώσουμε απέναντι στο Κερατσίνι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας  που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα αρέσει στον κόσμο . Χαιρετίζουμε το φίλο σωματείο του Κερατσινίου με το οποίο θα είμαστε αντίπαλοι μόνο στα 90΄λεπτά του αγώνα.»

*Για τον σημερινό αγώνα έχουν ληφθεί ιδιαίτερα μέτρα από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, αλλά και αστυνομικά μέτρα τάξης

*Οι φίλαθλοι του ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1(πλευρά προς Πειραιά), ενώ οι φίλαθλοι του Κερατσινίου θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 2(πλευρά προς Ελευσίνα).

* Ο αγώνας  ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  που κατά μεγάλο ποσοστό θα κρίνει  την πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου ομίλου θα καλυφθεί τηλεοπτικά (WEB TV) από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ.