Connect with us

6ος Όμιλος

Κερατσίνι-Ρόδος 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στο Κερατσίνι και τη Ρόδο με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι παρότι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και προηγήθηκαν στο 5′, είδαν τη Ρόδο να ισορροπεί και να φτάνει στην ισοφάριση.

Στο 3′ ο Ιμεραλιλάι σέντρα όμως ο Γιώρας μάζεψε. Στο 5′ έγινε το 1-0. Συγκεκριμένα ο Ντούλιας τροφοδότησε κάθετα τον Μπερνιδάκη, εκείνος πάτησε την μπάλα για τον επερχόμενο Πασαλίδη, ο οποίος με ένα εξαιρετικό πλάσε έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Παναγόπουλου.Στο 13′ ο Γιώρας μπλόκαρε το σουτ του Πινδώνη ενω στο 17′ ο Γιώρας έστειλε τη μπάλα άθελα του πάνω στο Κυριαζόπουλο με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο 19′ ο Μπούτερ έπιασε τη κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 27′ ο Παναγόπουλος μάζεψε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Καρέλη. Η Ρόδος έψαξε την ισοφάριση που ήρθε στο 33. Ο Αυγενικού με μια βαθιά μπαλιά έψαξε τον Μπούτερ, ο Μεγαλοοικόνομου δεν είχε αντιληφθεί την έξοδο του Γιώρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 40′ ο Ντούλιας άδειασε ωραία τον Αποστόλου, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Παναγόπουλο με τον Μρκτσιάν να απομακρύνει πάνω στην γραμμή.

Στο 54′ ο Παναγόπουλος μπλόκαρε το μονοκόμματο σουτ του Ντούλια.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σιγάλας, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Βατής, Παναγιωτόπουλος, Ντούλιας (79′ λ.τρ. Θωμαϊδης), Γκιάτης, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης, Καρέλης (64′ Θωμαϊδης).

ΡΟΔΟΣ(Τίμος Καβακάς): Παναγόπουλος, Λένγκα (53′ Μυλωνάς), Αποστόλου, Μρκτσιάν, Ιμεραλιλάι, Πινδώνης (71′ Αλιμερκάι), Πότσι, Αυγενικού, Ταβάρες (34′ λ.τρ. Λέκκας), Νάκκηας Μπούτερ.