Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κετσετζόγλου: “Να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις απαιτήσεις του αγώνα”

Published

on

Την προηγούμενη Κυριακή τράβηξε δυο φορές τη… σκανδάλι και “σκότωσε” τις ελπίδες του Θριάμβου Αθηνών για θετικό αποτέλεσμα.
Ο Νίκος Κετσετζόγλου ήθελε λίγο το χρόνο για να προσαρμοστεί στους Αγίους Αναργύρους όμως από τη στιγμή που αυτό έγινε, είναι έτοιμος να πετύχει τα τέρματα που χρειάζονται ώστε να χαρίσει στην ομάδα των δυτικών προαστίων το τρόπαιο του πρωταθλήματος.
Ο… killer της Α’ ΕΠΣΑ δηλώνει παρών στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος, ωστόσο, ο ίδιος συνιστά ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου ώστε η Ένωση να… κόψει πρώτη το νήμα.
Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς με τον Μικρασιατικού δηλώνοντας τα εξής: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στόχος μας αποτελεί να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Ακολουθούν τρεις τελικοί αλλά το μυαλό μας βρίσκεται στον αγώνα με τον Μικρασιατικό. Έχουμε δύσκολη αποστολή αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Υπάρχει πίστη στις δυνατότητες μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.”