Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κηπούπολη – Παπάγος 0-2

Published

on

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Παπάγος στην Κηπούπολη που επικράτησε με 2-0 της τοπικής ομάδας διασκεδάζοντας έτσι το «πατατράκ»της ήττας την περασμένης Κυριακής από το Χαϊδάρι.

Στην αντίπαλη όχθη η Κηπούπολη που την περασμένη αγωνιστική παρουσίασε πολύ καλή εικόνα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ερυθραία από τον τοπικό Πανερυθραϊκό , μπήκε νωθρά στο ματς  και δέχθηκε δυο τέρματα.

Στο 30′ ο Νούτσος από πλάγια θέση γύρισε στον Ταλιούρα Γ. με τον τελευταίο να σκοράρει με διπλή προσπάθεια για το (0-1).

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου η ομάδα του Γιάννη Ντόκου διπλασίασε τα τέρματα της με κεφαλιά του Ρωμανού μετά από σέντρα του Ταλιούρα Γ. (2-0)

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μισό του αγώνα  σε αντίθεση με το πρώτο πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, μάλιστα η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου είχε δοκάρι στο 68’ σε προσπάθεια του Σταμάτη, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο Μαράνος με βοηθούς τους Αργυριάδη και Διαμάντη.

 

Κηπούπολη (Δημήτρης Φιλίππου): Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος (67’ Αγγελόπουλος ), Σαμούρης, Λάππας Ε., Ταμπάκης(68′ Μωραϊτης), Λάππας Κ., Τζαμαλής, Σταματής ,Λιαγκόζης, Σταμάτης, Ασκοτίρης

 

Παπάγος (Γιάννης Ντόκος): Καβαδίας, Νούτσος, Ταλιούρας Ν., Αλεξιάδης, Ταλιούρας Δ , Κόρδας, Λιούσης(60’Βαρώνος 85’Βάρφης), Φατούρος, Ταλιούρας Γ.(55’ Παπαναστασίου), Δούκας(70’ Ρηγόπουλος), Ταλιούρας Φ.

foto – arxeio