Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κηπούπολη – Φωστήρας Ηλιούπολης 2-1

Published

on

Σπουδαία νίκη για την Κηπούπολη που επικράτησε με 2-1 του Φωστήρα Ηλιούπολης με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στους 13 βαθμούς και δύσκολα θα καταφέρουν να σώσουν την κατηγορία.

Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λάππα μετά από σέντρα του Φαρμάκη στο 18’ και διπλασίασε τα τέρματα τις με αυτογκόλ του Ασωνίτη στο 55’ μετά από φουλ του Σταυρόπουλου.

Λίγο πριν οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν διάθεση να πολεμήσουν το ματς είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 με κοντινό πλασέ του Τσαπικούνη.

Στο 64’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σταυρόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι στο τέλος του αγώνα το ποδοσφαιρικού τμήμα  αφιέρωσε  την σπουδαία αυτή επιτυχία στον Χρήστο Ταμπάκη ο οποίος  έκανε επέμβαση στο γόνατο την Πέμπτη και θα λείπει από τις μάχες  για αρκετά μεγάλο διάστημα όπως εύστοχα τόνισε  ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Φιλίππου.

Διαιτητής ήταν  Τσολακίδης με βοηθούς τους  Βογιατζόγλου και Φραγκιουδάκη.

Κηπούπολη (Δημήτρης Φιλίππου): Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Φαρμάκης (89′ Τάμπας), Θ. Αγγελόπουλος, Λίτσας (85′ Λιακόζης), Κ. Λάππας, Τζάμαλης (90′ Κουφογιάννης).

Φωστήρας Ηλιούπολης  (Δημήτρης Αμπαριάν): Καυκιάς, Παπίγκου, Δρακούλης (61′ Παπαευθυμίου), Τσαπικούνης, Βαμβακερής, Λιάπας, Βαμβουκλής (55′ Κόρας), Καραγιάννης, Ζώης (68′ Παπαθανασίου), Τσαπούρας (61′ Κουντουριώτης), Ασωνίτης.