Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κηπούπολη-Χρυσούπολη 5-0

Published

on

Νίκη την 11η αγωνιστική για την Κηπούπολη, αυτή την φορά με την γειτονική Χρυσούπολη , το τοπικό ντέρμπι εξελίχθηκε σε μονόλογο της γηπεδούχου ομάδας η οποία προηγήθηκε πολύ γρήγορα στο 7ο λεπτό με τον Μουστακάκη αφού πρίν ο τερματοφύλακας είχε αποκρούσει σούτ του Τζαμαλή .
Το 2-0 έγινε 2 λεπτά αργότερα μετά από έξοχο συνδυασμό Ζήση – Μουστακάκη – Τζαμαλή με τον τελευταίο να πλασάρει αριστοτεχνικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 20ο λεπτό η ομάδα της Χρυσούπολης κέρδισε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λάππας μετά από υπόδειξη του διαιτητή κ.Σφακιανάκη , εκεί βέβαια ήταν ο εξαιρετικός Αγγελόπουλος αφού εκτινάχθηκε στην δεξιά του γωνία διώχνοντας την μπάλα κόρνερ και με αυτό το σκόρ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο .
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και με τίς δύο ομάδες να ρίχνουν το βάρος του στην μεσαία γραμμή με αρκετές ευκαιρίες για την Κηπούπολη των Ζήση – Μαρτέκα – Τζαμαλή.
Το 3ο τέρμα ήρθε στο 63′ πάλι από τον Βασίλη Τζαμαλή όταν μετά από κόρνερ του Ζήση και την άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα ο επιθετικός της Κηπούπολης διπλασίασε τα τέρματά του !
Στο 83′ ήταν η σειρά του Μωραίτη να μπεί στον πίνακα των σκόρερς με ένα πανέμορφο σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα.
Ο Μαρτέκας ήταν αυτός που έκλεισε τον χορό των γκόλ στο 89′ με όμορφη κεφαλιά από το κέντρο της περιοχής μετά από σέντρα του Βλάσση και να γράψει το τελικό 5-0 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημητρης Φιλίππου) Αγγελόπουλος, Πολυζωγόπουλος (78′ Κούρτης), Λίτσας, Λάππας (86′ Καλέμης), Βλάσσης, Βαφειάδης, Μουστακάκης (46′ Μωραϊτης), Ζήσης, Μαρτέκας, Λαγός, Τζαμαλής ((81′ Νάτσιος).

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντζελής, Παπαδιέρης, Κωτσιάς, Σαμπαζιώτης, Τσίπης (61′ Μανωλιός), Μασούρας (75′ Αποστολάκης), Στρεπας (46′ Λέβεντος), Αλταντζης, Κότσαλος, Διονάτος, Μπαϊράς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply