Connect with us

Uncategorized

Κηφισιά – Περιστέρι 4-0

Published

on

Την ανωτερότητα της απέδειξε στην αναμέτρηση με το Περιστέρι η Κηφισιά η οποία επικράτησε εύκολα με 4-0. Οι «κυανόλευκοι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Βέρμπη ο οποίος σημείωσε δυο γκολ (19′,59′). Στη συνέχεια τη… σκυτάλη πήρε ο Αλημπάς ο οποίος με ωραίο σουτ στο 89′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθει ο Γκουτσούλας στο αμέσως επόμενο λεπτό και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε ότι στο 31′ ο Τεγούσης από πλευράς γηπεδούχων σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τικταπανίδη. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης έρχεται προστεθεί η φάση που έλαβε χώρα στο 2′ του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Τριανταφυλλίδης έχασε τις αισθήσεις του και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, ο νεαρός επιθετικός της Κηφισιάς αντικαστάθηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ‘Αμαλία Φλέμινγκ’. Διαιτητής ήταν ο Σωσώνης (Φθιώτιδας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Χέλης, Ντούμος (81′ Αποστολόπουλος), Κορακάκης, Τεγούσης, Βέρμπης (87′ Παπαδόπουλος), Γκουτσούλας, Τριανταφυλλίδης (9′ λ. τρ. Αλημπάς)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Πλέστης Π. (60′ Κουτσούκης), Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλιος, Χέλμης (65′ Γόρδιος), Μπόσιος, Πλέστης Χ., Παπαναστασίου, Μπέλης, Συρράκος

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply