Connect with us

6ος Όμιλος

Κηφισιά – Ηλυσιακός 0-1

Ο Ηλίας Κάμπας παρά το προχωρημένο της ηλικίας του έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση χαρίζοντας τη νίκη στον Ηλυσιακό (1-0 την Κηφισιά)!

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι ο Ηλυσιακός το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κακή κατάσταση καθώς προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες (ΠΑΟ Κρουσώνα, ΑΕΚ και Αστέρα Βάρης). Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Ζωγράφου στην αναμέτρηση με την Κηφισιά απέδειξε ότι είναι πλασμένη για τα δύσκολα. Οι ”κιτρινόμαυροι” πήραν τη νίκη με 1-0 έχοντας για ηγέτη και χρυσό σκόρερ τον μεγάλο αρχηγό τους, Ηλία Κάμπα, ο οποίος ήταν το πρόσωπο που έκρινε τον αγώνα. Σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην νίκη του Ηλυσιακού έχει και ο τερματοφύλακας Νικολάου ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αφιέρωσαν τη νίκη στην προπονητή τους, Δημήτρη Παπασπύρου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα περνάει δύσκολες ώρες λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει συγγενικό του πρόσωπο.
Στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε κατοχή μπάλας. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου, ο Ηλίας Κάμπας είχε διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος επιθετικός με κεφαλιά νίκησε τον Κόλλια δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη, το σωματείο από τα βόρεια προάστια μπήκε δυνατά στο γήπεδο και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα στο 47′ ο Δημήτρης Βέρμπης είδε το φάουλ που εκτέλεσε να σταματάει στο δοκάρι του Νικολάου. Στο 73′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ζήτησε πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου με τον διαιτητή του αγώνα, Δριτσάκη να υποδεικνύει τη συνέχεια του αγώνα. Βοηθοί του Δριτσάκη ήταν ο Παπανδρίπουλος και Τζιλίρης (Πειραιά)
ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο, Ντούμος (72′ Αλημπάς), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Παπάζογλου
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Νικολάου, Φίπε, Ιωαννίδης, Σίσκο, Καραπιπέρης, Αμανατίδης, Μασούρας, Στρατάκης, Τζώρτζης (62′ Μίχας), Κολοβός (72′ Φλέγκας), Κάμπας (86′ Μητσόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply