Connect with us

4ος Όμιλος

Κηφισιά-Ηλυσιακός 2-2

Published

on

Παρότι η Κηφισιά ηθελε τη νίκη στο ματς με τον Ηλυσιακό για να αποκτήσει διαφορά από τον Αστέρα Βάρης και τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης, δεν κατάφερε να την κατακτήσει μένοντας στο ισόπαλο 2-2. Οι κυανόλευκοι παρότι αύξησαν κατά έναν βαθμό τη διαφορά τους από τον Αστέρα, δεν κατάφεραν να κερδίσουν με αποτέλεσμα όλα να παραμένουν ρευστά όσον αφορά την παραμονή. Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην 9η θέση με 32 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Ηλυσιακό που έφτασε τους 37 βαθμούς και την 8η θέση έχοντας ένα μίνι προβάδισμα για τη σωτηρία.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο α’ μέρος όπου και προηγήθηκαν στο 17′ με τον Ζαφειρίδη ενώ στο 8′ ο Γκεμίσης είχε δοκάρι. Στα επόμενα λεπτά, οι κυανόλευκοι είχαν κάποιες ευκαιρίες όμως το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επαναλήψη και συγκεκριμένα στο 47′ ο Μιχαλόπουλος είχε δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους από εκείνο το σημείο και επειτα να ανεβάζουν στροφές και να ισοφαρίζουν στο 58′ με τον Τζώρτζη. Στο 71′ ο Ηλίας Ιωάννου έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Ντε Σόουζα Λουτσιάνο, όμως η Κηφισιά δεν τα παράτησε και στο 77′ ο Μιχαλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-2, παίρνοντας το αίμα του πίσω για το δοκαρι .

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος) Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Μουσταφίδης, Καρακώστας, Γκεμίσης (40′ λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης (71′ Χίος), Παπάζογλου (66′ Ντούλιας), Γκέζος, Χαϊκάλης.

 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σηφάκης, Μέξης, Φούντας (91′ Τσινιάς), Συριόπουλος, Μπίρης, Παπαδημητρίου, Φλέγκας, Σίσκος, Ιωάννου (86′ Στρίγγας), Θανόπουλος, Τζώρτζης (69′ Κατσιγιάννης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply