Connect with us

6ος Όμιλος

Κηφισιά – Ηρόδοτος 4-1

Published

on

Η ποιότητα που διαθέτουν οι Δημήτρης Βέρμπης και Δημήτρης Θανόπουλος στάθηκε αρκετή ώστε η Κηφισιά να καταβάλει την αντίσταση του Ηροδότου καθώς επικράτησε με 4-1. Με αυτό το τρίποντο το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη βρίσκεται πλέον στην 2η θέση αφού ξεπέρασε την ομάδα από τη Νέα Αλικαρνασσό στην κατάταξη. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ σκορ 5′ όμως ο Σκουλάς είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και άνοιξαν το σκορ στο 16′ με τον Βέρμπη. Στο 33′ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια, όταν ο Πήλιος με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια ο Ηρόδοτος εξαφανίστηκε από το γήπεδο αφού η ομάδα των βορείων προαστίων ανέβασε στροφές και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να μπει στο ματς. Στο 40′ ο Θανόπουλος έκανε το 2-1, με τον Βέρμπη στο 44′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 57′ ο Ντούμος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκοβέσης (Αρκαδίας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Κολοτούρος, Τεγούσης, Ντούμος (80′ Χίσο), Γκουτσούλας, Βέρμπης (86′ Παπαζούδης), Αλημπάς (75′ Γιόνδης), Θανόπουλος

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης Δ., Μπινιχάκης, Αχιλλέως, Μπαλάφας, Πήλιος (60′ Κλίνης), Βελέτης, Χατζηανδρέου, Χαρίτος, Ζαφείρης Α., Κούρτι, Σκουλάς (46′ Μωραϊτης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply