Connect with us

8ος Όμιλος

Κηφισιά-Ηρόδοτος 4-3

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Κηφισιά που κατάφερε παρότι προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ να βρεθεί με την πλάτη στο τοίχο κόντρα στον Ηρόδοτο, όμως εν τέλει πήρε το τρίποντο με 4-3.

Σε ένα ματς που άφησε κρατημένη την άνασα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Ζηρίνειο το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο και πλέον κοιτάζει το μέλλον πιο αισιόδοξα.

Από την άλλη, ο Ηρόδοτος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθληα και είδε το Αιγάλεω να μειώνει τη διαφορά.

Πιο δυνατά μπήκαν στο γήπεδο οι γηπεδούχοι και μόλις 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, με την κεφαλιά του Τζέλη να κάνει το 1-0.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ηροδότου, που μόλις εννέα λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσια, με το γκολ τουΜιχελή (αυτογκολ) για το 1-1!

Το πρώτο ημίχρονο, πραγματικά είχε τρομερό ρυθμό και φάνηκε και στην συνέχεια!

Εικοστό λεπτό και 2-1 για την Κηφισιά με τους γηπεδούχους εκ νέου να μπαίνουν μπροστά στο σκορ, με δράστη τον Φώτη Καιμακαμούδη με όμορφο σουτ του υψηλόσωμου στράικερ.

Και πάλι ο Ηρόδοτος ισοφάρισε πολύ γρήγορα! 23′ και 2-2 για την ομάδα της Αλικαρνασσού με σκόρερ τον Ετόφ, σε ένα ματς… ροντέο!

Στο 36′ οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Παπαματθαιάκη έφεραν… τούμπα το παιχνίδι! Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με δράστη τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του έμπειρου μέσου, με τους φιλοξενούμενους να ξεσπάνε σε απίστευτους πανηγυρισμούς!

Αυτό ήταν το πρώτο μέρος, ενός απίστευτου ποιοτικά αγώνα, που έδειχνει να βαίνει ομαλά για τον πρωτοπόρο της Γ’ Εθνικής, Ηρόδοτο.

Όμως το δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν ανάλογο του πρώτου για τους φιλοξενούμενους.

Στο 50′ γκολ για την Κηφισιά. όπου και πάλι δράστης ήταν ο Καιμακαμούδης, με τον υψηλόσωμο φορ να ισοφαρίζει για την Κηφισιά σε 3-3, πληγώνοντας για 2η φορά την πρώην ομάδα του!

Το ματς έδειχνε πως θα λήξει ισόπαλο και οι δύο μονομάχοι θα έπαιρναν από έναν βαθμό, ωστόσο στο 88ο λεπτό ο Τεγούσης με κεραυνο χάρισε την νίκη στην Κηφισιά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3 υπέρ της Κηφισιάς. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 85 ο Ηρόδοτος έχασε πέναλτι με τον Φραγκούλη.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κυρίτσης, Μιχελής, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Τζελή, Τσαφτάριδης, Παναγιωτόπουλος (71′ Κοντογιάννης), Καιμακαμούδης, Ρέντζης, Παληαρούτας (79′ Κωνσταντινίδης)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Φουκαράκης (71′ Κασαπάκης), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (84′ Καραγκιόζι),  Μελισσόπουλος, Ετόφ