Connect with us

6ος Όμιλος

Κηφισιά: Η ανανέωση συνεργασίας με Θανόπουλο

Published

on

Υπό τις οδηγίες του Μάρκου Μαυρομάτη θα γυμνάζεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Θανόπουλος (κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα). Ο χαρισματικός άσος μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε με την διοίκηση Γατζούλα συμφώνησε προκειμένου να παραμείνει στο σωματείο. Όπως γίνεται αντιληπτό, τη νέα σεζόν η Κηφισιά αναμένεται να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική καθώς ο έμπειρος επιθετικός μαζί με τον Δημήτρη Βέρμπη αναμένεται να αποτελέσουν και τη νέα σεζόν ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα της κατηγορίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου

Σταθερά κινούμενη στα βήματα για την υλοποίηση του προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν, η διοίκηση της ΑΕ Κηφισιάς και ο πρόεδρος Βασίλης Γαντζούλας ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Θανόπουλο για επιπλέον έναν χρόνο.

Ο 27χρονος περιφερειακός επιθετικός αποκτήθηκε από την ομάδα μας μόλις τον περασμένο Γενάρη, πρόλαβε όμως μέσα σε ελάχιστους μήνες να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με την αγωνιστική του παρουσία όσο και με το ήθος του. Ο Δημήτρης Θανόπουλος είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάληψη της 2ης θέσης στον 6ο όμιλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχουν συμφωνήσει για την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Βέρμπης και ο Θανάσης Τεγούσης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply