Connect with us

4ος Όμιλος

Κηφισιά-Ιάλυσος 0-0

Published

on

Σε ένα ματς όπου κυριάρχησε η ένταση, το πάθος και οι δυνατες μονομαχίες, Κηφισιά και Ιάλυσος έμειναν στο… άσφαιρο 0-0. Το αποτέλεσμα αυτό είχε ως συνέπεια οι δυο ομάδες να παραμείνουν μακριά από την «υπόθεση τίτλος», αφού οι κυανόλευκοι βρίσκονται εννέα βαθμούς μακριά από τον πρωτοπορο Φωστήρα και έξι από την 2η Τρίγλια που σήμερα νίκησε τον Ηλυσιακό. Από την άλλη, το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα που παρατάχθηκε στο γήπεδο με στόχο να μην δεχθεί αρχικά γκολ και στη συνέχεια να χτυπήσει στην αντεπίθεση θα μπορούσε να κλέψει το ματς στις καθυστερήσείς, όμως η κεφαλιά του Φονσέκα αρχικά και το σουτ του Φυλακούρη στη συνέχεια ανάγκασαν τον Γουμάγια να πραγματοποιήσει την επέμβαση του αγώνα. Με την ισοπαλία αυτή ο Ιάλυσος παρέμεινε τρίτος με διαφορά των οκτώ βαθμών να τον χωρίζει με τον Φωστήρα, ενώ πέντε βαθμούς απέχει και από την 2η Τρίγλια. Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο βρήκαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό Λουτριώτη ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών.

 

Στο α’ μέρος ο Λουτριώτης είπε όχι στο σουτ του Ντούλια στο 15′, ενώ στο 27′ ο Χαϊκάλης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα αφού συγκρούστηκε με τον Φυλακούρη πρόσωπο με πρόσωπο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και να αντικατασταθεί λίγα λεπτά αργότερα. Στο 34′ ο Λιόσης επιχείρησε το σουτ με τον Γουμάγια να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 36′ ο Έσλερ είδε σουτ που επιχείρησε να φεύγει ξυστά άουτ.

 

Στο β’ μέρος η πρώτη καλή φάση ανήκει στην Κηφισιά, με τον Λουτριώτη να μην επιτρέπει στον Παληαρούτα να χριστεί σκόρερ διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 53′ το σουτ του Ζαφειρίδη έφυγε δίπλα από το δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν γκολ στο 58′ με κεφαλιά του Λιόση έπειτα, από πάσα του Μαθιού, ομως ο διαιτητης ακυρώνει το γκολ μετα απο υποδειξη του βοηθου για οφσάιντ. Στη συγκεκριμένη φάση, οι νησιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα με τη φάση να είναι αρκετά οριακή. Στο 63′ ο Φυλακούρης υπέπεσε σε φάουλ με τους παίκτες των δυο ομάδων να πιάνονται στα χέρια όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η ένταση έλαβε τέλος. Στο 64′ το φάουλ του Παναγιωτόπουλου, έδιωξε δύσκολα ο Λουτριώτης και στην επαναφορά ο Αθηναίος πορτιέρο έδιωξε την προβολή του Καρακώστα.

 

Μετά τη φάση αυτά ο προπονητής της Κηφισιάς ,Δημήτρης Παπασπύρου διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλλει.

 

Στο 75′ ο Παληαρούτας μπήκε από αριστερά και έκανε το σουτ, όμως ο Λουτριώτης απομάκρυνε δύσκολα, με τον έμπειρο πορτιέρο να βγάζει πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Γκίκα. Στο 86′ ο Ιάλυσος απείλησε, οταν ο Φονσέκα σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και έπιασε την κεφαλια όμως ο Τεγούσης έδιωξε πάνω στην γραμμή. Στην επαναφορά ο Φυλακούρης σούταρε, όμως ο Γουμάγιας πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση.

 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναγιωτόπουλος είχε την ευκαιρία για την Κηφισιά, όμως ο Σταυλάς έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του πρώτου. .

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου) Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος (72′ Παπάζογλου), Ζαφειρίδης (69′ Γκέζος), Ντούλιας, Παναγιωτόπουλος, Χαϊκάλης (26′ λ.τρ. Παληαρούρας)

 

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μίλτος Γκόφας) Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλας, Παπαδημητρης, Φυλακουρης, Ρεκλειτης, Παφιακης, Χατζηκοσμας (58′ Χειμωνέττος Κ.), Φονσέκα (91′ Σπαρταλης),Μαθιος (77′ Καρπαθάκης), Κοιλιαρας.