Connect with us

4ος Όμιλος

Κηφισιά-ΟΦΗ 0-3

Published

on

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο ΟΦΗ ο οποίος έκανε φύλο και φτερό την Κηφισιά αφού επικράτησε με 3-0 αποδεικνύοντας ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται πλέον στην 3η θέση 36 βαθμούς έχοντας διαφορά εννέα βαθμούς από το Φωστήρα, απέδειξαν ότι είναι άλλη ομάδα με τις μεταγραφικές προσθήκες που έγιναν τον Γενάρη, αποκτώντας ουσία και αρκετή ποιότητα. Αντίθετα η Κηφισιά, δεν κατάφερε να αντιδράσει μένοντας στην 6η θέση μαζί με τον Ιωνικό έχοντας 30 βαθμούς. Όσον αφορά το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 1′ σε πλασέ του Κώτσιου μετά από κόρνερ του Χαντί. Το τέρμα αυτό έδωσε περισσότερη ώθηση στον ΟΦΗ με τον Περογαμβράκη στο 9′ να γράφει το 2-0. Το προβάδισμα δυο τερμάτων έκοψε στην μέση την Κηφισιά που αναγκαστικά προσπάθησε να βγει μπροστά για να πιέσει χωρίς να τα καταφέρει. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82′ ο Περογαμβράκης, με τους γηπεδούχους να μένουν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Τεγούση με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Μακρυπόδης, Μεϊντανάς-Γκαβέρας (Αχαΐας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Λ. Μυλώνης-Γ. Καλαμάκης): Γουμάγιας, Παπάζογλου (78′ Καλογέρης), Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης, Ντούλιας (54′ Έσλερ), Γκέζος (66′ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος (84′ Φουκαράκης), Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (68′ Καλέ), Πόποβιτς, Χαντί, Γουόρντεν (57′ Μπουρσέλης).