Connect with us

6ος Όμιλος

Κηφισιά – Τριγλία Ραφήνας 0-0

Published

on

Εάν κάποιος παρατηρήσει το τελικό αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, θα θεωρήσει αμέσως ότι η Τριγλία Ραφήνας κατάφερε να πάρει σημαντικό βαθμό απέναντι στην Κηφισιά (0-0). Πάντως, η εικόνα του αγώνα μόνο κάτι δεν τέτοιο δεν δείχνει, αφού η ομάδα από την Ανατολική Αττική αποχώρησε από το γήπεδο έχοντας χάσει τέσσερα τετ α τετ ενώ είχε και δοκάρι στο 75′ με κεφαλιά του Κόρακα. Αντίθετα η Κηφισιά έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό δίχως να μπορέσει να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Φιλιππόπουλου. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο ωστόσο οι προσπάθειες των Μάντζη (2 χαμένα τετ α τετ), Ζέκιο και Κόρακα δεν βρήκαν στόχο. Στη συνέχεια οι ”κυανόλευκοι’ ισορρόπησαν δίχως να μπορούν να δημιουργήσουν αξιόλογη φάση. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Στάθη Ασλάνογλου έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 83′, όταν ο Κόλλιας πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στερώντας από τον Μιχάλη Στρόμπουλο την επίτευξη τέρματος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαγκαράκης (ΣΔ Ρεθύμνου)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Κολιάκος (58′ Καραμπάς), Έσλερ, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο (87′ Παπάζογλου), Ταμπάκης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Αλημπάς (68′ Ντούμος)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Κόρακας, Τσέπας, Σκαφίδας (93′ Βουλομένος), Ράμο, Γκίκας, Σταμπέλος, Μάντζης (77′ Φελέκης), Ζέκιο (92′ Τσιτοφώτος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply