Connect with us

4ος Όμιλος

Κηφισιά-Φωστήρας 0-0

Published

on

Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Κηφισιά και Φωστήρα δεν ανέδειξε νικητή με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ασφαλώς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και μετά την ήττα του Αστέρα Βάρης ευνοεί την ομάδα των βορείων προαστίων που απέκτησε διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους κυανόλευκους έχοντας προβάδισμα για τη σωτηρία. Όσον αφορά τον Φονέα, η ιστορική ομάδα παρέμεινε ναι μεν στην κορυφή αλλά η νίκη του ΟΦΗ είχε σαν αποτέλεσμα η διαφορά να μειωθεί στον έναν βαθμό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το συγκρότημα του Στέλιου Γιαννακόπουλου ήταν καλύτερο σε γενικές γραμμές αφού βρήκε απέναντι του ένα σύνολο που στάθηκε αρκετά καλά αλλα ήταν και άτυχο λόγω των απουσιών και των αναγκαστικών αλλαγών που έκανε στον αγωνιστικό χώρο. (Βελέτης, Λάσκαρης και δεν επαιζαν Δωροβίνης Στάμος). Η Κηφισιά είχε σημαντική στιγμή να σκοράρει στο 69′ με τον Γιώρα να λέει όχι σε κεφαλιά του Χαϊκάλη, ενώ νωρίτερα η προσπάθεια του Μανάλη από πλευράς Φωστήρα δεν βρήκε στόχο.

ΚΗΦΙΣΙΑ : Γουμάγιας, Γκίκας, Εσλερ, Μουσταφίδης, Καρακώστας, Παναγιωτόπουλος, Μιχαλόπουλος (90+1 Ντούλιας), Ζαφειρίδης, Παπάζογλου (80′ Καλογερης), Γκέζος(82′ Παληαρούτας), Χαϊκάλης,

ΦΩΣΤΗΡΑ: Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλας, Παραράς, Μαγγίνας, Βελέτης (9′ λ.τρ. Κόπελας), Ταχματζίδης (81′ Ζαγοριανός), Καιμακαμούδης, Όγκμποε, Ντάλλας, Λάσκαρης (33′ λ.τρ. Ντάφλας) .