Connect with us

6ος Όμιλος

Κιθαιρώνας – ΑΕΚ Τρίπολης

Published

on

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την παραμονή του έκανε ο Κιθαιρώνας που κέρδισε 2-0 στα Λεύκτρα την Α.Ε.Κ. Τρίπολης πετυχαίνοντας και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του που τον φέρνει στους 29 βαθμούς και ατενίζει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με άλλη αισιοδοξία.

Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετό άγχος για τους βαθμούς. Αλλά αυτό που μετράει σε τέτοια παιχνίδια είναι το αποτέλεσμα και αυτό το πήρε η ομάδα του Καπαρελλίου με τα γκολ που πέτυχαν ο Αργυρίου και ο Μερκούρης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Κιθαιρώνας αντιμετωπίζει στο Βοιωτικό ντέρμπι τον Α.Ο. Υπάτου στο γήπεδο της Θήβας.

Φάσεις & Γκολ

17* Ο Ευθυμίου βρήκε ωραία τον Κουλουριώτη, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Μπροκάκης απέκρουσε

19* Ο Τσέλλος από κοντά έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ

21* Γκολ!!! Ο Σκουρτανιώτης έβγαλε την ασίστ στον Αργυρίου αυτός έκανε το πλασέ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπροκάκη κάνοντας το 1-0.

22* Διπλή απόκρουση από τον Μπροκάκη στα σουτ του Αργυρίου με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

28* Ο Μπακάμης θα κάνει το σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ

53* Δυνατό σουτ από τον Αργυρίου και η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

60* Σε κόρνερ του Κολιόπουλου ο Μπαλάσης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ από το δοκάρι του Γερογιάννη.

70* Σε καλή θέση ο Γερογιάννης μπλοκάρει τη μπάλα από το σουτ του Αρδάμη.

73* Γκολ!!! Ο Μερκούρης έξη λεπτά μετά την είσοδό του με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 και «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.

Κιθαιρώνας: Γερογιάννης, Νικολακόπουλος, Σεχάϊ, Ευθυμίου (28* λ.τ. Κατσίκιας, 67* Μερκούρης), Τσέλλος, Λάμπρου, Αργυρίου, Αποστολόπουλος, Σκουρτανιώτης, Παπαευθυμίου (63* Μπόβαλης), Κουλουριώτης (76* Γκαρδιακός).

Α.Ε.Κ. Τρίπολης: Μπροκάκης, Πετρόπουλος, Μπαλάσης (85* Τζαλγιτζόπουλος), Καψής, Καϊάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός (70* Κωλοστούμπης), Κολλιόπουλος, Μπούσγας (58* Κατής).

Πηγή: stereasports