Connect with us

6ος Όμιλος

Κιθαιρώνας Καπαρελίου – ΑΟ Νέας Αρτάκης 1-1

Published

on

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το στερεοελλαδίτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο των Λεύκτρων.

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του προγράμματος του 6ου ομιλου Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου και Α.Ο. Νέας Αρτάκης “μοιράστηκαν” γκολ και βαθμούς ενώ τις εντυπώσεις μάλλον τις κέρδισε η ομάδα της Νέας Αρτάκης.

Στο 15ο λεπτό ο Πατσίλης με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-0, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καραμπάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

 

Οι κυριότερες φάσεις

Στο 2ο λεπτό, κόρνερ για την ομάδα της Νέας Αρτάκης από δεξιά, ο Καραμπάς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 15’ ο Αργυρίου μέσα στην περιοχή και πλάγια, δεξιά, έκανε τη σέντρα, η μπάλα ήρθε από την άλλη πλευρά, ο Πατσίλης λίγο έξω από την περιοχή “ζύγισε” το σουτ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Ναβροζίδη, ο οποίος εκτινάχθηκε, αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει και έτσι ο Κιθαιρώνας Καπαρελίου προηγήθηκε στο σκορ.

Στο 26’ νέο κόρνερ για την ομάδα της Νέας Αρτάκης και πάλι από δεξιά, ο Καραμπάς και πάλι την κεφαλιά, η μπάλα και πάλι ψηλά άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πατσίλης πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, στον άξονα, προχώρησε, από πολύ καλή θέση έπιασε το σουτ, η μπάλα πέρασε ψηλά, άουτ.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Τσέλλος πλάγια αριστερά, έκανε το λάθος, ο Πατερίτσας το εκμεταλλεύτηκε, έβγαλε απ’ ευθείας την πολύ καλή σέντρα, ο Σπανός έπιασε την κεφαλιά, ο Γερογιάννης μπλόκαρε.

Στο 51’, πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, έγινε η σέντρα από τα δεξιά, μόνος στην καρδιά της άμυνας ο Παπαδάκης δεν έπιασε καλό σουτ και μπλόκαρε εύκολα ο Γερογιάννης.

Στο 66’ κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τον Γερογιάννη, ο ίδιος με τάκλιν προ του Παπαδάκη διόρθωσε το λάθος του και έδιωξε σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ από αριστερά ο Ντελέκος, έφερε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας, το σουτ που έπιασε ο Σπανός, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 71’, έγινε η σέντρα από δεξιά, ο Γερογιάννης βρήκε όσο έπρεπε την μπάλα προ του Λειβαδίτη που καιροφυλακτούσε στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 82’ ο Ντελέκος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Λούκας έπιασε την σκαφτή κεφαλιά, ο Γερογιάννης μπλόκαρε με δυσκολία.

Στο 89’ ο Μπαλαμπάνης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί έγινε η κόντρα, χλιαρές διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για χέρι, αλλά δεν φα΄νεται να έχει γίνει κάποια παράβαση.

Για να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι της Νέας Αρτάκης έχουν περάσει όλοι μπροστά, ο Πατερίτσας από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Καραμπάς μέσα στην περιοχή, στο “δεύτερο” δοκάρι, μόνος, έπιασε την κεφαλιά που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γερογιάννη ο οποίος έπεσε αλλά δεν κατάφερε να διώξει και έτσι έγινε το 1-1 που πανηγυρίστηκε έξαλα από τους φιλοξενούμενους

 

Διαιτητής ήταν ο Φωστέρης με βοηθούς τον Μητράκο και Κακάνη Π.Α.Σ.

«Κιθαιρών» Καπαρελίου (Σωτήρης Παπαναστασίου ,Αγγελος Κυριάκου):Γερογιάννης , Τζανέτος (76’ Γκαρδιακός), Πλαστουργός (64’ Παπαευθυμίου), Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου, Αργυρίου, Αποστολόπουλος, Μερκούρης (82’ Δαδάκος), Σκουρτανιώτης, Πατσίλης (89’ Ματσοτάι).

Α.Ο. Νέας Αρτάκης (Μιχάλης Μαύρος): Ναβροζίδης  –  Χατζηστάμου, Καραλής (68’ Μπαλαμπάνης), Μπελίτσος (75’ Λούκας), Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης (70’ Λειβαδίτης), Ντελέκος, Σπανός, Πατερίτσας, Τσίγκας.

 

πηγή starsports