Connect with us

6ος Όμιλος

Κιθαιρώνας Καπαρελλίου – Παλληνιακός 1-0

Published

on

Η ομάδα του Π.Α.Σ. Κιθαιρών» Καπαρελίου που ερχόταν από δυο σερί, ήττες και βρισκόταν σε δύσκολη, βαθμολογικά, θέση, κατάφερε και επανήλθε στις νίκες και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, “βυθίζοντας” από την άλλη πλευρά την αντίπαλό της στην αβεβαιότητα.

Στο παιχνίδι που έδωσε στην κατ’ ανάγκη έδρα της, στο δημοτικό γήπεδο των Λεύκτρων, επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Α.Ο. Παλληνιακός.

Το χρυσό γκολ για τους «μελανέρυθρους» σημείωσε ο Νίκος Ευθυμίου στο 34’ με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολακόπουλου από αριστερά.

Η νίκη παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα του Καπαρελίου από το 58’ αγωνίστηκε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκουρτανιώτης.

Οι γηπεδούχοι άντεξαν όμως και πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη.

Διαιτητής ήταν ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Λιτοσελίτη και Δόσκορη.

ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ (Σωτήρης Παπαναστασίου) Γερογιάννης, Νικολακόπουλος, Σεχάι, Τσελος Ευθυμίου, Λάμπρου (90′ Τζανέτος), Σκουρτανιώτης, Αποστολόπουλος, Δαβάκος (62′ Μερκούρης), Παπαευθυμίου (72′ Κουλουριώτης), Πατσίλης (79′ Μπόβαλης).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας) Γαβαλάς, Γκαμάλ (72′ Καμαρινόπουλος), Μαντζώρος, Κολοτούρος, Δημογιάννης (53′ Τρυφιάτης), Παρασκευόπουλος, Δημητρακόπουλος (53′ ), Δρόσης (46′ Βλάχος), Κοβάνης, Μουστόγιαννης.

starsports.gr