Connect with us

6ος Όμιλος

Κιθαιρών Καπαρελλίου – Μαρκό 1-2

Published

on

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Μαρκό που επικράτησε σε 2-1 στα Λεύκτρα του ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελίου με 2-1. Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου με την επιτυχία  αυτή διατήρησε  επαφή με την κορυφή  και ευελπιστεί στον δεύτερο γύρο σε κατάκτηση του τίτλου.

 

Το φιλμ του ματς

 

Στο 9’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν όταν ο Σάμιος πίεσε τον Γερογιάννη, στην άκρη της περιοχής, δεξιά, του πήρε την μπάλα, την έδωσε στον Θέο και αυτός την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

 

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 42’  ο Σεχάι εκτέλεσε το κόρνερ, από δεξιά, μέσα στην καρδιά της άμυνας ο Τσέλλος ο οποίος είχε προωθηθεί με δυνατό πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Νικολίτσα για να κάνει το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

 

Τέσσερα λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πινέιρο έδωσε στον Θέο, αριστερά, αυτός έβγαλε την ωραία σέντρα και ο Σάμιος μέσα από την μικρή περιοχή με κεφαλιά έκανε το 1-2.

 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και πάλι και είχαν ευκαιρίες όπως το σουτ του Σκουρτανίωτη στο 58’ που πέρασε άουτ και η κεφαλιά του Πατσίλη μετά από τη σέντρα του Αργυρίου που μπλόκαρε ο Νικολίτσας στο 68’.

 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για το 1-3 στο 72’, αλλά στην κεφαλιά του Σάμιου μπλόκαρε ο Γερογιάννης με υπερένταση και στο 78’, στην διπλή ευκαιρία, αρχικά με τον Ατματσίδη που απέκρουσε ο Γερογιάννης και στη συνέχεια με τον Σάμιο ο οποίος αστόχησε μόνος απέναντι στην κενή εστία.

 

Στο 89’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε χέρι του Τσίκλου ένα μέτρο από την περιοχή, αλλά στην εκτέλεση ο Τσέλλος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα και πάλι στα δίχτυα.

 

Π.Α.Σ. Κιθαιρών Καπαρελίου (Σωτήρης Παπαναστασίου – Αγγελος Κυριάκου): Χ.Γερογιάννης  –  Σκουρτανιώτης (79’ Πλαστουργός), Ευθυμίου, Τσέλλος, Σεχάι, Τζανέτος (59’ Λάμπρου), Αργυρίου, Αποστολόπουλος, Δαδάκος (74’ Μερκούρης), Νικολακόπουλος (74’ Μπόβαλης), Πατσίλης.

 

Μαρκό (Δ.Παπασπύρου): Νικολίτσας  –  Σόφης, Γ.Μανωλιάς (77’ Χ.Μανωλιάς), Κορομηλάς, Τσακίρης, Αλεξίου, Γκεμίσης, Θέος (74’ Τσικλος), Σάμιος, Πινέιρο (93’ Αρσενίδης), Ατματσίδης (89’ Μασκαλίβανος).

 

Ρεπορτάζ – starsports.gr

foto arxeio