Connect with us

stoplekto

Κινητοποίηση στον Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Κινητοποίηση επικρατεί στον Ατρόμητο Πειραιά για τον αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας στις Τζιτζιφιές , εκεί που η ομάδα θα επιδιώξει με κάθε τρόπο τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στη Γ’ Εθνική.

Από τον σύλλογο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Ατρόμητος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στα Εθνικά πρωταθλήματα. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες δίνουν τιτάνιο αγώνα καθημερινά προκειμένου η ομάδα να πετύχει και να φτάσει σε αυτό που φάνταζε κάτι εξαιρετικά δύσκολο στην αρχή της σεζόν.

Σε αυτή την προσπάθεια, με δεδομένο ότι η ομάδα βρίσκεται πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα χρειαστεί το πιο δυνατό της όπλο που από την αρχή της σεζόν μας κάνει να εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας, για το λόγο που υποστηρίζουμε τον Ατρόμητο.

Η αναφορά μας γίνεται στον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και ΣΠΟΥΔΑΙΟ κόσμο αυτού του συλλόγου που από την πρώτη ημέρα έδειξε με το πάθος του την αγάπη του για το Καμάρι των Καμινίων.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να σταθούν αρωγοί και στο ματς του Σαββάτου με τον Ίκαρο Καλλιθέας (16.00 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) ώστε να στηρίξουν σε ακόμη ένα ματς το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες, για να κάνουμε όλοι μαζί το όνειρο πραγματικότητα. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!»