Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κιούρκος: Γνωρίζαμε τη δυσκολία

Published

on

Στο α’ μισό του πρωταθλήματος απέδειξε παρότι πρόκειται για νεοφώτιστη ομάδα ότι έχει όλα τα φόντα ώστε να πετύχει πολλά πράγματα στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Άλλωστε το γεγονός ότι εξ αρχής βρίσκεται σταθερά στην μέση της βαθμολογίας αποδεικνύει ότι ο Θρίαμβος Αθηνών διαθέτει καλοδουλεμένο σύνολο που εάν είχε την τύχη του με το μέρος του σε αρκετά ματς θα μπορούσε να βρισκόταν σε ακόμη υψηλότερη θέση. Παρ’ όλα αυτά άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας δεν το βάζουν κάτω. Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Κιούρκος ο οποίος αναφερόμενος στη συνάντηση με τα Σούρμενα που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα υπογράμμισε:

Το ξέραμε από πριν ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς αφού προερχόμασταν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και υπήρχε ένα ερωτηματικό για το πως θα εμφανιζόμασταν αφού η διακοπή ήταν μεγάλη. Ο αντίπαλος έδειξε ότι διαθέτει μια πολύ αξιόλογη και δουλεμένη ομάδα, για αρκετά χρόνια τον ίδιο προπονητή, όμως παρουσιαστήκαμε αρκετά καλά στο γήπεδο. Ειδικά στο α’ μέρος που πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και ελέγξαμε τον ρυθμό θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί.

 Στο β’ μέρος η ομάδα των Σουρμένων ανέβηκε και είχε την κατοχή της μπάλας, όμως θεωρώ ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Ο αντιπαλος είχε πολύ ώρα τη μπάλα στην κατοχή του όμως από ένα λάθος ισοφαριστήκαμε. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη. Τώρα ξεκινάει ο β’ γύρος και θεωρώ ότι είναι καθαρά στις δικές μας δυνατότητες αναφορικά με το στόχο που έχουμε και σχετίζεται με την παραμονή.