Connect with us

stoplekto

Κισσαμιακός: Φιλική ήττα από τον Πλατανιά

Published

on

Σαφώς πιο έτοιμος ο Πλατανιάς επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση, που έγινε την Τετάρτη (31/07) στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, του Κισσαμικού με σκορ 2-0.

Η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία απέναντι σε έναν αντίπαλο, που είναι στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάλλιστα ο Κισσαμικός θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ, ενώ ίσως έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι στο 69’, σε ανατροπή του Ανιάγκμπε από τον Ντεντάκη. Ο Ραφαέλ στο 44’ και ο Δημήτρης στο 73’ πέτυχαν τα γκολ της νίκης του Πλατανιά.

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς σε ιδρύματα του Νομού Χανίων, ήταν ο κ. Γ. Γιαννουλάκης (Καλφάκης-Κομισσοπούλου), με 4ο διαιτητή τον κ. Ντοκάκη.

Φάσεις-Γκολ

5′ Σέντρα του Μπέλιτς κεφαλιά του Μοράλ άουτ.

9′ Πλάγιο άουτ από τον Ραφαέλ, ο Τόρες βρίσκει την μπάλα και ο Μπέλιτς πλασάρει πάνω στον Βλαχάκη.

32′ Σουτ του Μπέλιτς απέκρουσε ο Βλαχάκης.

38′ Ο Βλαχάκης ξανά επενέβη σε εκτέλεση φάουλ του Μοράλ.

39′ Σουτ του Στόλερ έξω από την περιοχή, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

44′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μπέλιτς κεφαλιά του Ραφαέλ στα δίχτυα (1-0).

47′ Ο Τσικουδάκης μόνος απέναντι από τον Βλαχάκη έστειλε με πλασέ τη μπάλα άουτ.

61’ Ο Χατζηλιόντας βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και επιχείρησε το σουτ, με τον Περιστερίδη να βρίσκει όσο έπρεπε τη μπάλα για να αποτρέψει το γκολ.

69′ Ανατροπή του Ανιάγκμπε από τον Ντεντάκη, δίνει συνέχεια στο παιχνίδι ο ρέφερι Γιαννουλάκης.

73′ ΓΚΟΛ: Δυνατό σουτ του Δημήτρη και 2-0.

90+1′ Ιδανική μπαλιά του Ανιάγκμπε στον Κοκάκη, που μόνος απέναντι από τον Ζάλουντοκ στέλνει με πλασέ τη μπάλα άουτ.

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Περιστερίδης (62′ Ζάλουντοκ), Θέρα (46′ Ντεντάκης), Ραφαέλ (46′ Δημήτρης), Ιντζίδης (46′ Γ.Ν. Γιακουμάκης), Φερνάντες (46′ Φαΐσκα), Αγκιλέρα (46′ Σούκιας), Στόλερ (46′ Τέτε), Γουνδουλάκης (46′ Ναζλίδης), Τόρες (30′ λ.τρ. Γ.Εμμ. Γιακουμάκης), Μοράλ (46′ Τσικουδάκης), Μπέλιτς (46′ Τσοντάκης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βλαχάκης, Παραλίκης (71′ Ζαχ. Κομπογεννητάκης), Βαρδάκης (46′ Γιουρουκάκης), Ψυχουντάκης (83′ Λευτ. Κομπογεννητάκης), Χολέβας, Ν’ Γκουέμ (83′ Μαριανάκης), Μπάτζιο (77΄ Ντούπης), Χατζηλιόντας, Κιν, Μαντζιούνης (62′ Κοκάκης), Ανιάγκμπε.

Δεν αγωνίστηκαν για την ομάδα μας ο νεαρός τερματοφύλακας Καστρινάκης και οι τραυματίες Βεστάκης, Καρβουνιάρης, Παπακαστρήσιος.

 platanias-kissamikos1 ngwem

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply