Connect with us

4ος Όμιλος

Κισσαμικός για τίτλο!

Published

on

Με το καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τις ήττες των Κηφισιά και Ιωνικού ο πρωτοπόρος Κισσαμικός καθώς με τη νίκη που σημείωσε κόντρα στην Αναγέννηση με 3-0 αύξησε τη διαφορά του από την 2η θέση στους επτά βαθμούς. Οι Χανιώτες πλέον αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και όλα δείχνουν ότι κυλούν ιδανικά γι αυτούς. Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου μπηκαν δυνατα στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 23′ με κεφαλιά του Μποτωνάκη μετά από σέντρα του Φραγκουλάκη. Στο 35′ ο Κανελλόπουλος έκανε το 2-0, με τον Τζανή στο 58′ να διαμορφώνει το τελικό 3-0, καθώς πήρε το ριμπάουντ από τη χαμένη εκτέλεση πέναλτι του Στεφανίδη και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μποτωνάκη.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος) Λαζαρίδης, Ντεντάκης, Βιδάλης, Τζανής (75′ Κομπογεννητάκης Ζ.), Σμίλτος, Φραγκουλάκης (65′ Κώτσιας), Μποτωνάκης, Σουμπασάκης (70′ Μπερνιδάκης), Κανελλόπουλος, Λώττας, Στεφανίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Νίκος Δεδελετάκης) Αλευράς, Λαμπράκης Κ. (78′ Μάρκι), Ζαμπετάκης, Λιλάι, Χατζάκης, Καρβούνης, Παισανίδης, Χαρικιόπουλος (64′ Μπιτσακάκης Ε.), Δεδελετάκης, Τσαμπανάκης (62′ Λαμπράκης Κ.), Κωνσταντίνου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply