Connect with us

4ος Όμιλος

Κισσαμικός – Ηλυσιακός 1-0

Published

on

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά ωστόσο ο Κισσαμικός κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό στις καθυστερήσεις με 1-0 και να παραμείνει στην κορυφή του 4ου ομίλου. Οι Χανιώτες παρότι άσκησαν πίεση από τα πρώτα λεπτά δεν μπόρεσαν να βρουν ανοιχτή την άμυνα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα όσο περνούσε η ώρα το άγχος να γίνεται μεγαλύτερο για τους παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου. Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι σε ακόμη ένα ματς απέδειξαν ότι αδικούνται από τη βαθμολογική θέση που κατέχουν ενώ έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Βισκαδούρου θεωρώντας τον Ηρακλειώτη ρέφερι υπαίτιο για την ήττα της ομάδας τοςυ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς με τον Φραγκουλάκη στο 20′ να έχει δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Σεληνιωτάκη στο 40′. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου πίεσε και κατάφερε να πετύχει το… χρυσό γκολ στο 91′ χάρις σε εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Τσερκέζου.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος) Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Δάρλας, Τζανής, Κώτσιας, Σεληνιωτάκης, Φραγκουλάκης, Λώττας (70′ Μπερνιδάκης), Κανελλόπουλος (55′ Βλάχος), Σουμπασάκης (78′ Ντεντάκης), Στεφανίδης.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Δήμος) Κουρεπίνης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Αμανατίδης, Φλέγγας, Δηλαβέρης (80′ Μητσόπουλος), Κωνσταντίνου, Πολυχρόνης (65′ Στάμος), Βασιλείου (55′ Τζώρτζης).
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply