Connect with us

5ος Όμιλος

Κισσαμικός – Πεύκη 2-1 (φωτο)

Published

on

Σημαντική νίκη με 2-1 πήρε ο Κισσαμικός κόντρα στην Πεύκη. Στο 20′ ο Παραλίκης με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Δράμπαλη γράφοντας το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 45′ με τον Κακλαμάνο να ισοφαρίζει σε 1-1. Στη συνέχεια οι Κρητικοί πίεσαν προκειμένου να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα το οποίο ήρθε στο 85′ όταν και κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Τερζή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Εσόνο ο οποίος ευστόχησε χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του

Διαιτητές: Σταυρουλάκης, Κομκότος-Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Ρίζος, Παραλίκης, Ψυχουντάκης (72′ λ. τρ. Καρβουνιάρης), Χολέβας, Εσόνο, Ενγκουέμ, Τζιορτζιόνε (82′ Μαντζιούνης), Κουμπρόγλου, Χατζηλιόντας, Τσικουδάκης (72′ Ανιάνγκμε), Δρακάκης.

ΠΕΥΚΗ (Στάθης Ασλάνογλου): Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Κακλαμάνος, Μάτσος (77′ Λιοσάτος), Σεμπέκος, Τοπούζης, Γκίκας (89′ Μαρκομιχάλης).

*Άτυχος στάθηκε ακόμα μια φορά ο Ψυχουντάκης, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, αφού έσπασαν δυο δόντια του από κλωτσιά αντιπάλου.

 kissamikos pefki3 kissamikos pefki2kissamikos pefki1
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply