Connect with us

5ος Όμιλος

Κισσαμικός: Φιλική ισοπαλία με ΑΟΧ

Published

on

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση  ο Κισσαμικός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Α.Ο. Χανιά, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο ο Κισσαμικός κατάφερε στο 38’ να προηγείται με 2-0 με δύο όμορφα σε εκτέλεση γκολ των Μπάτζιο και Κιν.

Με φάουλ του Βαλλιάνου στο 42’ και πλασέ του Πάγκαλου στο 86’ ήρθε η ισοφάριση για τον ΑΟΧ, που έχασε πέναλτι στο 45’ με τον Γκούμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντοκάκης, με βοηθούς τους Αναστασάκη και Καλφάκη.

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε  ο Στεφανίδης, ενώ πριν το φιλικό οι Ενγκουέμ, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης και Ψυχουντάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο Ε.Σ. Χανίων.

 

Φάσεις-γκολ

25’ Από εκτέλεση κόρνερ του Χατζηλιόντα η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία και ο Μαρκαντωνάκης έδιωξε με δυσκολία.

28’ ΓΚΟΛ: Ο Χατζηλιόντας με φάουλ «σημαδεύει» το δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης από σέντρα του Κιν ο Μπάτζιο με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (0-1).

34’ Σουτ του Πασιαλή άουτ.

38’ ΓΚΟΛ: Ωραία πάσα του Χατζηλιόντα στον Κιν, που με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 0-2.

42’ ΓΚΟΛ: Με εκτέλεση φάουλ ο Βαλλιάνος μειώνει σε 1-2.

45’ Ο διαιτητής Ντοκάκης καταλογίζει πέναλτι για μαρκάρισμα του Σμίλτου στον Κοσταντίνοφ. Ο Γκούμας αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια την βρίσκει ο Βλαχάκης για να τη στείλει εκτός τελικής γραμμής.

75’ Σουτ του Μέλο άουτ.

86’ ΓΚΟΛ: Από συνδυασμό Μαραγκουδάκη-Γωνιωτάκη η μπάλα φτάνει στον Πάγκαλο, που με πλασέ τη στέλνει στα δίχτυα (2-2).

88’ Δυνατό σουτ του Μέλο ο Κοντοπίδης με το ένα χέρι αποκρούει εντυπωσιακά.

 

Α.Ο. Χανιά: Μαρκαντωνάκης (30’ Θεοδωρόπουλος, 60’ Ρίζος), Παγώνης (72’ Μάνικος), Μανωλάς (46’ Καμπλιώνης), Χατζηισαΐας (46’ Ζντράβκοβιτς), Πιθαρούλης, Γκούμας (46’ Τσατσαρής), Βαλλιάνος (46’ Πάγκαλος), Σκάρος (69’ Γωνιωτάκης), Κοσταντίνοφ (46’ Μαραγκουδάκης), Μπουντόπουλος (46’ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας (60’ Μέλο).

 

Κισσαμικός: Λαζαρίδης (30’ Βλαχάκης, 60’ Κοντοπίδης), Παραλίκης (46’ Κόντη), Εσόνο (46’ Βαρδάκης), Χολέβας (46’ Λευτ. Κομπογεννητάκης), Καρβουνιάρης (46’ Ζαχ. Κομπογεννητάκης), Σμίλτος, Κουμπρόγλου (46’ Ψαράκης), Μπάτζιο, Πασιαλής (46’ Κοκάκης), Χατζηλιόντας (46’ Μποτωνάκης), Στεφανίδης (19’ λ.τρ. Κιν, 80’ Κουμπρόγλου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply