Connect with us

5ος Όμιλος

Κισσαμικός: Φιλική νίκη απέναντι στην Κ20 του Πλατανιά

Published

on

Στο πρώτο εντός έδρας φιλικό προετοιμασίας η ομάδα του Κισσαμικού επικράτησε με 2-0 της Κ20 του Πλατανιά.

Ο προπονητής κ. Σπύρος Μπαξεβάνος, είχε την ευκαιρία για δοκιμές, χρησιμοποιώντας συνολικά 24 ποδοσφαιριστές.

Στο 30′ οι παίκτες του Κισσαμικού “έκρυψαν” τη μπάλα και από ιδανική κάθετη πάσα του Λώττα ο Πέντσας με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος βρέθηκε κοντά στο 2-0 στο 33′ από νέα μπαλιά του Λώττα, αλλά ο Κασωτάκης απέκρουσε το πλασέ του.

Στο 69′ ο Στεφανίδης με κεφαλιά από κόρνερ του Σουμπασάκη έστειλε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι τη μπάλα και δύο λεπτά αργότερα από εξαιρετική μπαλιά του Μπάτζιο επιχείρησε δυνατό σουτ που κατέληξε ελάχιστα άουτ. Τρίτη και… φαρμακερή στο 77′ για τον Στεφανίδη, που έπειτα από ιδανική μπαλιά του Μπάτζιο με ασύλληπτο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Κουράκη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Στο 82′ ο επιθετικός της ομάδας δεν στάθηκε τυχερός, αφού πήγε να σκοράρει με έξυπνη “λόμπα”, αλλά το δοκάρι του στέρησε το δεύτερο γκολ.

 

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης ήταν ο Κατσαρός, με βοηθούς τους Αποστολάκη, Σφακιανάκη. Λόγω της αφόρητης ζέστης στο πρώτο ημίχρονο ο ρέφερι έκανε χρήση του τάιμ άουτ στο 25′ για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

 

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης (46′ Πενταράκης, 67′ Πετράκης), Λευτ. Κομπογεννητάκης (77′ Μπέκας), Σπαθάρας (46′ Κωνσταντόπουλος), Ζαχ. Κομπογεννητάκης (46′ Καρβουνιάρης), Τσερκέζος (67′ Κουλακάρης), Κιπτίου (62′ Κοκάκης), Μποτωνάκης (59′ Σελινιωτάκης), Ενκάμγκα (46′ Σουμπασάκης, 79′ Σεϊτανίδης), Πασιαλής (57′ Μαυρουδής), Λώττας (57′ Μπάτζιο), Πέντσας (46′ Στεφανίδης).

 

Πλατανιάς Κ20: Κασωτάκης (70′ Κουράκης), Βολονάκης, Στεφανίδης, Τσίτας, Νικηφόρος, Κοντορινάκης, Κοκκινάκης, Πατρικάκης, Ζίκο, Γιουρουκάκης, Παπαδάκης.

Στο β’ αγωνίστηκαν και οι: Δημητρίου, Κελάκης, Κρασουδάκης, Γαλανίδης, Σκούρτης, Κολομπάκης, Λιάσκας, Ματαραγκάσι, Ντόι, Ψυλλάκης, Λαφαζάνης, Κελέση, Παναγιωτάκης, Φερζάι.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply