Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Κλήρωση κυπέλλου ΕΠΣΑ: Τα παραλειπόμενα και τα παιχνίδια της κληρωτίδας…

Published

on

Με την κλήρωση του πρώτου γύρου του κυπέλλου της Ένωσης άνοιξε ουσιαστικά η φετινή σεζόν για τις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΑ και σας μεταφέρει τις λεπτομέρειες…

Όπως έγινε γνωστό, στην φετινή διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή 107 ομάδες. Αναλυτικά..

7 ομάδες της Γ’ Εθνικής

33 ομάδες της Α’ κατηγορίας

44 ομάδες της Β’ κατηγορίας

22 ομάδες της Γ’ κατηγορίας

Και από τις ΠΑΕ η Κηφισιά.

Από την Β’ κατηγορία δεν δήλωσαν συμμετοχή οι Αμπελόκηποι, Θύελλα Περιστερίου, Απόλλων Αθηνών Δάφνη και Φωστήρας Ηλιούπολης.

Στο πάνελ της κλήρωσης βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Δημητρίου, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος των επιτροπών πρωταθλήματος και κυπέλλου Άγγελος Νικόπουλος, το μέλος της επιτροπής κυπέλλου Γιάννης Ρούσσος και ο υπεύθυνος αγωνιστικού Τάσος Κουνδουρόπουλος. Το παρών έδωσαν και κάποιοι εκπρόσωποι σωματείων.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία. Ενημέρωσε για το πρόβλημα σε κάποια γήπεδα, εξαιτίας του οποίου κάποιες ομάδες υποχρεωτικά τοποθετήθηκαν φιλοξενούμενες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις ομάδες που έχουν έδρα στα γήπεδα Βριλησσίων, Υμηττού και Νήαρ Ηστ. Επισήμανε επίσης τις ελλείψεις σε αρκετά ακόμα γήπεδα καλώντας τα σωματεία να πιέσουν τους Δήμους για να διορθωθούν. Τέλος, επισήμανε το γεγονός ότι οι ομάδες δεν μπορούν να αγωνιστούν σε ιδιωτικά τουρνουά υποδομών που δεν έχουν την έγκριση της Ένωσης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Άγγελος Νικόπουλος, που αφού με τη σειρά του ευχήθηκε τα ανάλογα, ενημέρωσε για τον τρόπο διεξαγωγής της φετινής διοργάνωσης.

Η κλήρωση ευνόησε την Λυκόβρυση που προκρίθηκε άνευ αγώνα. Όμως προκάλεσε πονοκέφαλο στον αρμόδιο του αγωνιστικού προγράμματος, αφού έξι ομάδες που αγωνίζονται στο γήπεδο της Κυψέλης κληρώθηκαν γηπεδούχοι! Έτσι, όπως είπε και ο πρόεδρος, κάποια ματς θα αλλάξουν έδρα ή το πιθανότερο κάποιοι αγώνες θα γίνουν Δευτέρα ή Τετάρτη…

Αξιοσημείωτο είναι πως γηπεδούχοι κληρώθηκαν και οι τρεις ομάδες που εδρεύουν στο γήπεδο του Γαλατσίου!

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 10:00 όπου και θα γίνει η κλήρωση του 2ου γύρου, ενώ μια ώρα αργότερα θα γίνει και η κλήρωση της Α’ κατηγορίας.

Καλή σεζόν σε όλους!!!