Connect with us

5ος Όμιλος

Κλείνει στην Επισκοπή ο Καρβουνιάρης

Published

on

Μία νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του πορεία γυρίζει ο Μιχάλης Καρβουνιάρης, που σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko θα συνεχίσει την καριέρα του στην Επισκοπή

Ο δυναμικός Χανιώτης αμυντικός αποδέχτηκε την πρόταση της ρεθυμνιώτικης ομάδας, στο “τιμόνι” της οποίας θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Γιάσμινκο Βέλιτς. Ουσιαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής απομένουν τα τυπικά, αφού πλέον ο 26χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, έπειτα από μία τριετία σημαντικής προσφοράς.

Ειδικότερα την περασμένη σεζόν ο “Κάρβου” αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας, την παραμονή στη Γ’ Εθνική, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων και του Σούπερ Καπ, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η πορεία του στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αρη Σούδας, με το πρώτο του δελτίο να αναγράφει “Ποσειδών Τσικαλαριών”. Ακολούθησε η προώθησή του στην πρώτη ομάδα του Αρη Σούδας και πολύ γρήγορα η μετακίνησή του στον Εργοτέλη, σε ηλικία 15 ετών. Στους “κιτρινόμαυρους” έπαιξε σε Κ17 και Κ20, ενώ συμμετείχε και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Το 2012 “φλέρταρε” με τον ΑΟΧ, αλλά τελικά κατέληξε στον Κισσαμικό, στον οποίο έγινε στην πορεία και αρχηγός της ομάδας. Ως ένας εκ των αρχηγών αποχώρησε το β’ μισό της σεζόν 2014-15 για την Παναχαϊκή (Football League), στην οποία έμεινε μέχρι το α’ μισό της επόμενης σεζόν. Τον Δεκέμβριο του 2015 πήρε την απόφαση για το υπερατλαντικό ταξίδι για την Αυστραλία, όπου εντάχθηκε στη Νορθκόουτ Σίτι ή αλλιώς Ηρακλή, ομάδα που ιδρύθηκε από Ελληνες της Αυστραλίας. Μετά από έξι μήνες παρουσίες επέστρεψε στα Χανιά φορώντας τη φανέλα του ΣΥΝΚΑ, με τη συνεργασία να κρατάει μέχρι πρότινος.

Πηγή: athlitiko.gr